Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-09-13 08:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
- jau kādu trešo dienu jājos apkārt cenšoties kaut cik saprātīgi sistematizēt savu filmu <del>kolekciju</del> ultrabardaku. viss paliek tikai sliktāk. sāku meklēt kādu elektronisko kataloģizētāju, kur tev ātri gan režisoru, gan aktieri atradīs pēc sc lietotājas līdakas direktīvām. par 50 dolāriem nopērkamais pasākums no moviescollectorz.com man kādreiz bija apkrakotā formātā, taču viņš tev prātu sapisīs vēl vairāk, nekā pa grīdu izsvaidītā ripuču kaudze. nācās doties frīvāres meklējumos. tur šo labumu ir dafiga, laikam katrs, kam mājās ieinstalēts ekselis, ir pacenties uzražot afigensko servisu, elektronika uzvar papīra klades.

ņifiga. purvs. džungļi. elle un izraēla. karoče, ir divas kaut cik prikoļnas programmas nīcšebrodiem par velti. libra - tas ir ļoti skaisti un glīti, un bildīte, un plauktiņš, kad divus savas dzīves mēnešus mācījos bibliotekāros, noteikti būtu priecājies, tomēr pusfinālā un finālā, kā arī cīņā par trešo vietu, tas viss tomēr ir domāts aiznaftalīnotām vecmeitām, nevis 80-ā līmeņa magam - haosītam ar vidusmēra egregoru. sluhaj sjuda, pacani - visreālākais un kļovākais pasākums ir eric's movie database; tur pamatideja ir tāda, ka autors ir it kā izskaudis moviezcollectorz.com pasākuma lažas un stulbumus un, protams, nācis klajā ar saviem personiskiem ekskluzīviem murgiem, tomēr - DA BEST. patīkami strādāt šādā vidē, paldies.

- izdomāju, ka visdebīlākais filmas nosaukums, kādu savā dzīvē esmu dzirdējis, ir "kapteiņa korelli mandolīna". lai arī principā tieši tā arī varētu nodefinēt nikolasa keidža feisu, thhh.

- rasbainieciņ! man ļoti vajag varmerdama "oficiantu", internetos nav, beidzies!!! nokritīs lapas, iestāsies mordora, balsis sauks no lāčupes kapiem, a kā es vakaros sēdēšu un neierēkšu par klīstošo holandieti??!

- internetos pamanīju, ka tomēr ir uzņemts "call of chtulhu" ekranizējums, aš veselas 40 minūtes (tālāk laikam netika, jo režisoram mājās beidzās tīrās apakšveļas krājumi), takš tur blakus vēl arī failiņš "call of chtulhu.srt", mēneša pārbīlis, karoče :))

ar jums kopā bija daidžests 'ебаный насос', līdz jauniem festivāliem, draugi!  


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]chaika
2010-09-13 09:11 (saite)
< s > < / s >

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]misame
2010-09-13 09:16 (saite)
var arī lietot DEL elementu, mandomāt, ka [info]martcore jokojas. šitā te

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2010-09-13 09:16 (saite)
jokojos, jokojos
labs garastāvoklis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2010-09-13 09:25 (saite)
vot, tas ka man filmas stāv bardakā (seriāli pie seriāliem, filmas pie filmām, nu, vēl britu filmas varbūt atsevišķi, un iecienītās pie iecienītajām), mani galīgi neuztrauc,

bet tas, ka es nevaru izdomāt, kā labāk sakārtot mūziku...!!!111!!11$%&

(Atbildēt uz šo)


[info]rasbainieks
2010-09-13 09:44 (saite)
man arī ir tā pati problēma! tb obera problēma, disks aizgājis tautās, interneti nedeliverē! mirstam lēnā un sāpīgā nāvē (man liekas, ka disks ir vai nu pie mandras vai doooras)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dooora
2010-09-13 17:07 (saite)
Obers (ar zaļu flomīti rakstīts uz dvd, ja?) laikam tak būs Lāčplēsenē. Es varētu klizmu labot, aizejot ar pirāta karogu līdz kādai lokālai biblenei. Centrālajā jau nu točen būs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-09-13 17:08 (saite)
yeth pleathe! un dod man dod man tumbu rasā!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2010-09-13 17:11 (saite)
asinis no nāss jeb, как каварят у наас — ну и морда у тебя, Мордоора!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2010-09-13 09:53 (saite)
Tu gaidi, ja, tuvākās dienās pār Tavu blogu beidzot (!!!) velsies revjūzu cunami!
tikko saskaitīju, ka festivāla laikā redzēju 30 filmas - varēja jau pacensties labāk, bet nu.

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2010-09-13 11:10 (saite)
vajag jāties sistemātiski, tad arī būs rezultāts :)

(Atbildēt uz šo)


[info]gamemaster
2010-09-13 14:40 (saite)
Šajos modernajos laikos maz vairs ir jēga turēt filmas cietā formātā? Iegūt vajadzīgo kinoklasiku žīdmasonu ultranetu laikmetā taču ir 30 minūšu jautājums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?