Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-06-29 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es te nerakstīšu izvērstu materiālu par tēmu "papīra preses beigas" ar linkiem utt, jo slinkums
taču, lūk, ko no vairākām diskusijām internetos esmu sapratis
ka, piemēram, avīzes jau sen kā iet mīnusos
ny times lēnītēm nopārdod savu debesskrāpi, guardian ir gaziljonīgi zaudējumi
a tikmēr asv glancētie žurnāli atdzīvojas un iet uz augšu, visi gq, men's health, cosmo, playboy un pārējie murgi

es te bez cipariem un grafikiem - vienkārši par tendenci
tā ir? any comments?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2010-06-29 12:00 (saite)
Jāatzīst, es tiešām sen neesmu pirkusi nevienu dienas avīzi, toties ik pa laikam nopērku nedēļas vai mēneša žurnālus (aļi glancētos) lasīšanai vilcienā. Vēl reizēm pērku "Ir", tā ka niša, kas varētu aiziet, ir analītiski nedēļas žurnāli, jo cik tad ilgi var lasīt intervijas ar vienām un tām pašām slavenībām un padomus par to, kā noturēt vīrieti :)

(Atbildēt uz šo)


[info]tiesibsargs
2010-06-29 12:04 (saite)
a vot radio neies bojā nekad.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-06-29 12:07 (saite)
stabils medijs, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]muzungu
2010-06-29 12:30 (saite)
Nu mans viedoklis ir... ataa ataa, zinju zhurnaaliem, jo kaapeec man pirkt kaut ko un lasiit shodienas aviizee to, ko vakar vareeju izlasiit netaa? Nu tak izbeigushies tie krutie zhurnaalisti, kas aiziet, uzrok un ir baigais WOW! Tagad ir taa - o, paskatiisimies kas jauns.. ieksh bibisi, sienen, letaa u.t.t. It kaa cilveeks parastais nevareetu to pats izdariit, ja ir interese. Un peedeejaa diena aviizei buus taa, kad arii viskaut kur laukos cilveeki pie interneta tiks, ibo taa ir peedeejaa meerkauditorija, kas palikushi (+ konkurenti :D). Taa es domaaju.
A kraasainie ir viltiigi! Nu kaa tu nenopirksi taadu glanceetu zhurnaalu, ja tur uz vaaka skaidri un gaishi uzrakstiits, ka shokolaadi eedot var notieveet un intervija ar peedeejo neandertaalieti tak ar gribas izlasiit.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2010-06-29 13:48 (saite)
tā ir, bet kurš tad raksta ziņas netā? nē nu labi, uzrakstīt par pakaļdzīšanos kosmisko balsu apsēstajam var viegli, vairākas reizes labot rakstu ar sarkanu norādot "papildināts", bet par floridas postažu? tur tak tāpat vajag aizbraukt, apskatīties, nofočēt un tad rakstīt?
nē nu var jau arī interpretēt turpat tīklā atrodamos rakstu galus, paņem bildes no flickra un uztaisīties par analītisko žurnālistu.

es kā saprotu - lai normāli uzrakstītu par nopietnu tēmu, nevar tak iztikt bez žurnālistikas? jeb var?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]muzungu
2010-06-29 14:26 (saite)
Ir nepiecieshami zhurnaalisti, protams, bet ... ja tu raksti aviizei, tad tev jaareekjinaas, ka paiet laiks, lai to aviizi uztaisiitu. Aizsuuti uz tipeni un tad tikai naakoshajaa dienaa var dabuut un plus par to jaamaksaa.
Internetaa informaacija var paraadiities arii divos naktii. Taa ir par velti un kas ir cilveekiem tiikami - ir iespeejas komenteet. SO.. panesaas diskusijas ar citiem un tas pavelk. Ja cilveekam ir interese par jaunumiem Latvijaa piemeeram, tad vinjsh vnk atver apollo vai delfus malkojot riita kafiju. Peec tam logjiski vairs neceljas pirkt aviizes ar tiem pashiem virsrakstiem. Ceru, ka saprati domu :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zhagata
2010-06-29 12:55 (saite)
Nu Dienai, piemēram, ceņņiks ir pārāk neadvekāts tur atrodošajai info kvalitātei.

Vot ja SestDiena aizietu no pielikuma par patstāvīgu žurnālu, tad abonētu.

Pati abonēju/pērku tikai glanci, Ilustrētā zinātne, Leģendas, MM...

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2010-06-29 13:03 (saite)
tāda ir mana klusā cerība, bet vai tā ir, ir grūti spriest, galu galā, baigi daudzi glancētie aizklapējās arī ciet. visādas tur filiāles utt. bet parādās arī jauni, kas iznāk tur divreiz gadā vai reizi ceturksnī, un tur ir awesome saturs, to ir vērts pirkt, paturēt un vēlāk mazbērniem nodot :)

p.s. un ja glancētajiem pieprasījums augs, tad reklāmdevēji dos reklāmas, un tad cenas varētu numuriem kristies, crossing fingers!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?