Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-03-08 17:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pagatavotā skābo kāpostu zupa man neizdevās
iemesls - pārāk daudz kāpostu


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]amievil
2010-03-08 17:25 (saite)
ei nu, zupām ir tā priekšrocība - tikt atšķaidītām pēc vajadzības. daži to veic pat ar šņabi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-03-08 17:27 (saite)
tas jā, taču tagad šķaidīt es pat nezinu kā, un vai vispār vaig

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-03-08 17:32 (saite)
atšķaidīšana diezvai sabojās garšu (ar karstu ūdeni), tikai pašu buljoniņu padarīs duļķaināku. tāpat kāpostu putru ēst apniks un kādreiz atšķaidīsi :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2010-03-08 17:34 (saite)
paldies par padomu, mēģināšu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]amievil
2010-03-08 18:28 (saite)
vui, nesauc to par padomu. tas tikai tāds - no vecpuises vecpuisim :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]f
2010-03-08 17:47 (saite)
pārāk maz sievietes :P

(Atbildēt uz šo)


[info]rasbainieks
2010-03-08 19:07 (saite)
kāpostu zupa taču sastāv gandrīz tikai no kāpostiem, kā tev izdevās viņus tur iedabūt par daudz?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2010-03-08 19:12 (saite)
man arī tāds pats jautājums, ja kas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kaplacis
2010-03-08 19:32 (saite)
ņemot vērā augstākminēto komentāru par šķaidīšanu, es pieļaujau, ka martcore ūdeni vispār vēl nav pievienojis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2010-03-08 19:57 (saite)
daži taisa ļoti šķidrus un pieber grūbas vai auzu pārslas

tas na ļubiķeļa - man patīk kad kāpostu vairāk, bet gaļas vietā patīk, ka ir kūpināta gaļiņa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2010-03-08 20:05 (saite)
gaļa, buljons un possibly grūbas/kartupeļi ir ierēķināti tajā manā "gandrīz" :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-03-08 20:55 (saite)
bet vēl vienu pavisam foršu recepti es uzzināju vienā viesu namā pie siguldas

tur kāposti tikai bija un pamatīga kūpinātas gaļas kārta ;) super

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-03-08 20:56 (saite)
ech - kāposti blenderēti ;) pārējos ingredientus nezinu gan

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eermaniitis
2010-03-08 19:56 (saite)
markorčik, saņemies!!

atceries, ka kāpostu zupu NEKAD nevar uzvārīt nepareizi!!!!

ja ūdens par maz un negribi šķaidīt - skriešus uz veikalu pēc cauraudža, to cepeškrāsnī un kad tauki noskries, tad iekšā wana be zupā - pa šo laiku liekais ūdens būs jau novārījies un sanāks forši štovēti kāposti ;DD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eermaniitis
2010-03-08 19:59 (saite)
un ja tomēr ņemsies šķaidīt, tad nejauc zupu - paņem nosmel ar duršlāgu liekos biezumus, no tiem vāri jaunu zupu vai štovē kā vēlies - nav vērts ar ūdeni šķaidīt to, kas jau ir foršs ;) būs divi katli viena vietā ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?