Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-01-20 15:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #17067 dxjkzed tky ltdtl
Open to: All, results viewable to: All

šašliku vislabāk marinēt ir:

View Answers

etiķa marinādē ar sīpoliem
36 (78.3%)

citronskābē, un cept ar tomātiem
10 (21.7%)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rediiss
2010-01-20 15:55 (saite)
plikos sīpolos. bez etiķa. tad jā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-01-20 15:58 (saite)
bet tad tie sīpoli, kurus tu liec uz iesma, jau tādi garlaicīgi sanāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2010-01-20 16:05 (saite)
tak gan jau vēl garšaugi, un kopējā gaļas sulā tie sīpoli tāpat iemarinējas, kādēļ tieši etiķi? var citronu, granātābolu, rabarberi bļ 100iem veidu un skābo reaģentu

tu domā, ka strīdēties par garšas gaumēm ir auglīgi?:)) man šķiet absolūti bezjēdzīgi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2010-01-20 16:10 (saite)
garšas, promska, katram citas. tomēr dažreiz var uzzināt arī kaut ko kas pašam iepatīkas. es, piemēram, par tiem rabarberiem ieinteresējos. saki, baigi labi sanāk? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]goddes
2010-01-20 16:17 (saite)
viss sanāk labi, ja gatavo ar sirdi:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-01-20 16:25 (saite)
es atkal bi domājusi, ka sāls jāliek klāt, lai labi izdodas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-01-20 16:25 (saite)
(stulbs jociņš par sirds pievienošanu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]goddes
2010-01-20 16:29 (saite)
es protams atkal varētu pateikt nostāju sāls jautājumā, bet ja jociņš, tad jau lai paliek:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ravejsledzejs
2010-01-22 11:42 (saite)
jā, pietiek ar tīru sērskābi :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2010-01-20 16:08 (saite)
jā, garšvielas, protams, pipari un kasturvēl. es gan pati ar to kulināriju uz jūs ghh bet etiķi tur reāli neprasījās klāt. gaļa sanāca mīksta un garda arī bez tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?