Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-12-14 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mani ļoti fascinē veikalos situācija ar maizi
vietējā minimārketā ir gandrīz 20 vietējā ražojuma dažādu, ē, brendu maizes diapazonā no 25-iem līdz 50 santīmiem
un katra maizīte kaut kā atrod savu pircēju
šāda dažādība veikalos ir tikai alkoholam un tabakai, kas pārsvarā ir ārzemju produkti, taču alčāgs ar cīgām var stāvēt plauktos bezmaz līdz pasaules galam, kamēr maizi ir nepieciešams izpirkt vienā dienā
no malas izskatās, ka tas ir ļoti ass un konkurences pilns tirgus, taču beigās visi ir apmierināti

tiesa, ja es gribētu atvērt savu maizes ceptuvi, nebūtu galīgi skaidrs pēc kādiem principiem šeit rīkoties un par kādu cenu kaut ko pārdot, pilnīga mistika

a par cik saņiem jūs pērkat maizi?
es par kaut kur 30 un neatkarīgi no brenda, galvenais, ka svaiga un mīksta


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2009-12-14 10:49 (saite)
Es arī pērku Ķelmēnu rupjmaizi - tā var ledusskapī stāvēt vairāk kā nedēļu un garšo tikpat labi. Retumis Sērenes maizi, kas ir tuvējā IKI. Ja sagribas kādu baltmaizi vai ko tamlīdzīgu - tad drīzāk mazo ciabattu nopirkšu vai kādu franču baltmaizi.
Fazer ražojumi ir baigi saķīmiķoti (bet reizēm sanāk kādu no Pļavas maizēm nopirkt - garšīgas), un tik tiešām lielveikalos tā dažādība nemaz nav tik liela.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]watt
2009-12-14 19:34 (saite)
neiesaku: nemaitājas arī ārpus, bet ledusskapī turot, garša pazūd.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?