Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-10-29 11:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
a, vot, interesanti - jūs skolās esat par vai pret unificētiem formastērpiem?
no vienas puses it kā tiek apspiesta invididualitāte
no otras puses tiek nolīdzinātas sociālā slāņa atšķirības
tad kura no šīm divām lietām rada lielāku diskomfortu?

man, piemēram, laikam vairāk patiktu samierināties ar formastērpiem, taču tos formastērpus tādus kūlus vajadzētu uztaisīt ar krutu dizainu, nevis kā ķīniešiem


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2009-10-29 12:06 (saite)
es zinu, ka par to runā vecāki un šāda problēma eksistē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vedjmah
2009-10-29 12:16 (saite)
skaidrs. šādi (http://klab.lv/users/simamura/258176.html) gadījumi, piemēram, nav labojami nedz ar formām, nedz ar ko citu, apskatītie notikumi risinās iz padomjlaika vēstures.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-10-29 12:27 (saite)
eu, nu tagad nevajag tikai teikt, ka šādu problēmu no galvas ir izdomājusi žīdmasonu konspiroloģiskā apvienība, lai paverdzinātu balto rasi
parādījies, piemēram, ir tik spēcīgs aksesuārs, kāda mūsu laikā noteikti nebija - mobiļņiks, kas jau pat pieaugušiem un ūsainiem vīriešiem spēj sevī ietilpināt dzīves jēgu, kur nu vēl sīčiem, kuriem nekādu smadzeņu galvā nav
laikam vajadzētu aizliegt skolās, jā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vedjmah
2009-10-29 12:51 (saite)
Man ir pieredze gan ar SMALKAJĀM CENTRA SKOLĀM, gan arī ar plebeju un proletāriešu skolām; varu apzvērēt, ka vienā no vissnobiskākajām un biezeņvecāku pārblīvētākajām skolām neviens neskraida armaņi un dīdžī džinsos un kreklos, pārvaldu kontingentu 1-2-3 klase. Nav pamantīts, dzirdēts vai nojausts, ka kādam būtu izcēlušās problēmas.

Piebildīšu, ka apģērbu saviem bērniem pērku britu vislētākajā šmotku tirgotavā ar koda nosaukumu Primark, bikses maksā ap 5 GBP, krekli - 1.50-3 GBP, vējjakas, džemperi - 3-5GBP, ziemas jakas - ap 10. Īsāk sakot, mēs tad būtu tie kakbi diskriminējamie šai skolā.

Ziedoņdārza demokrātu citadelē - 6. vidusskolā, kur vairākus gadus (2004.-2008.) lauza lielā atvase, vispār valda pilnīga anarhija visās izpratnēs. Mūsdienu 4.-9. skolēnam, manuprāt, nav patterna raizēties par džinsu brendu. Tur galvās pilnīgs žgučijs kreatjiffs darās, vienīgais, ko atceros saistītu ar apģērbu - visiem vajadzēja (gribējās) staigāt VANS tipa siltajās kedās. Šī izklaide maksāja ap 25 latiem.

Rīgas 3. vidusskola - tas pats. Posms, kas tur pavadīts: 2000-2004. gads; nebija neviena, kas būtu sapists galvā dēļ brenda. Intereses fōkusējās uz to, pie kā aiziet uz mājām pēc skolas, lai nolauztu laiku līdz pulciņam.

Man ir daudz paziņu, draugu, galugalā - radu un bērnu draugu - skolēnu. Lielais bērns ir prom citzemju skolās, vēl joprojām šad un tad mēdzu uzturēt kontaktu ar bijušajiem klasesbiedriem (mums maza vecumu starpība sanāk :)), nu nav, tur nav nekā tāda. Es ko, sanāk dzīvoju citā dimensijā? Man pazīstamie un paziņu lokā esošie visi ir savādāki?

Labāk, pirms sākt raizēties par to, kas mugurā, būtu paraizēties par to, kas tais galvās un kāds saturs ir skolu programmās un skolotāju spējās to saturu kaut kā tais galvās iedabūt. Primārās problēmas kāreiz ir ar skolas jēgu kā tādu. Par formām var cepties kaut kādā n+230 iterācijā. Ir pilnīgs ūžass ar izglītības kvalitāti pēc būtības, un tas ir daudz, daudz svarīgāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?