Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-08-02 22:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
interesanti, a ir pačotīgi pašaizsardzībai ielās iegādāties nazi atļautos izmēros
man vot kaut kā neprikoļī
armatūra prikoļī, nosists pudeles kakls prikoļī, a tutenis neprikoļī, kaut kāds riebīgs ierocis


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2009-08-02 22:11 (saite)
"beigās vēl tevi ar pašas nazi uzšķērdīs," man teica brālis, kad es ieminējos, ka moš man pašaizsardzībai nazis or smth noderētu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-08-02 22:12 (saite)
jā, fakts taču, ka es ar viņu neprastu lāgā apieties
a meitenēm vaig baloniņus un gāzes pistoles

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]f
2009-08-02 22:14 (saite)
uz baloniņu vēl varētu parakstīties, bet ar pistolēm (jebkādām) taču ir tā - as soon as you get one, you have to use it.

law of attraction!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-08-02 22:26 (saite)
līķis uzvalkā ar tauriņu un dāmu cigarete uz grīdas ar lūpukrāsas pēdām

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2009-08-02 22:52 (saite)
kastetes un minirevolveri forevā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-02 22:58 (saite)
kastetes - pēdējo reizi redzēju 80to beigās, kad profene vs. ciemats bija pašsaprotama lieta. Atgriežās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2009-08-02 22:59 (saite)
jā, jā kastetes from dolce & gabana!!1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2009-08-02 23:07 (saite)
domāju, ka nē (ja neskaita tās, par kurām runā martcore :)
mani tīri subjektīvi šis ierocis allaž kaut kā pievilcis, lai gan legāli nopirkt tā arī nav izdevies, bet hintu a la "rumbulas tirgū, piektajā rindā trešajā lafkā, padpoļna no čečeniem" kaut kā nav gribējies izmantot.
pati metināt arī neprotu, diemžēl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-02 23:49 (saite)
man šķiet, ka kastetes kodekss nosaka ka katrs pats savas kastetes kalējs, nu tur der kā uzlieta un tā - tas jau svarīgi, muļķīgi salauzt sev kaulus lietojot širpotrebu :)
kautkā pa miglu atceros uzgriežņu vīlēšanu prakses laikā vai ko tamlīdzīgu...ar metināmo saķer kopā, vīlē, pucē un tad nēsā kabatā, meklējot izdevību pārbaudīt.

vēl bija steki - kabelim noņemts elastīgs apvalks, abos galos svina korķi, pa vidu - smiltis. Ja ievilka, zilumu redzēja mēnesi.

Tie bez izdomas un pacietības atrunājās, ka 5 sek. laikā var pacelt gultas stūri un paņemt metāla kāju. Tiesa, tas ieroci padara par mazā rādiusā lietojumu - tikai pret nosacīti savējiem, kojiniekiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-08-03 00:03 (saite)
nu redz, man tas viss kā aizpērnajam cālim gājis secen + vēl tas, ka jaunkundze tomēr (kurām vispār pieklājas vakaros mājās sēdēt un izšūt, nevis ar kastetēm pa pagalmiem vazāties)
kad es nonācu puslīdz apzinīgā vecumā - tajā, kad kaut kas tāds interesē un parādās arī pirmās reālās nepieciešamības - tad kastetes jau bija vairs tikai kriminālo padibeņu ierocis, kuru sevi cienošiem cilvēkiem izmantot laikam bija nepieņemami.

kas mums te mūsdienās paliek - gāzes baloniņi man šķiet pilnīgs absurds, elektrošoki arī.
tā nu, kamēr muļļājos un netieku pie ieroča nēsāšanas atļaujas un attiecīgi paša ieroča arī, iztieku ar attieksmi un atsitēja valodiņu. works for me so far.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-03 00:12 (saite)
stars no vietas starp acīm? sastindzināšanas spells? laika cilpa - kamēr šie tur kustās lēni-lēnītēm, tu jau parkāp otrajā sabtransā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-08-03 00:15 (saite)
ai nu kas ta tas, tad jau uzreiz avada kedavra vai kāviņtur, un miers&bērziņš.

vēl drošvien ļoti stilīgi būtu tādā frontālā sadursmē ar somiņas zagļiem vai purčika izvarotājiem izvilkt gaismas zobenu un aizsmakušā balsī nočerkstēt kaut ko no sērijas "come to the dark side, vanya"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-03 00:19 (saite)
ar Jodas viedo izteiksmi sejā - ar skatienu pacelt gaisā, pagrozīt un tad uzfigačīt uz 119ās jumta :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2009-08-03 00:26 (saite)
жесть! :)

vispār, šitais viss man atsauc atmiņā vienu lolgadījumu, ko izstāstīja viens nesen nostopētais tālbraucējs.
vārdsakot, darbība notiek pirms gadiem 15-20, Ukrainā.
divi pazaļi knābji vēlā vakarā nolēmuši izvarot pusmūža sievieti. parkā panākuši, apgāzuši, pirmais velk bikses nost un tik metas virsū.
ko sieviete - nav jau vairs ne jaunava, ne muļķe, grābj puiku aiz dibena un nu tik ņemsies šo izmantot pēc pilnas programmas.
to redzēdams, malā stāvošais knābis ņem un laižas lapās, bet dižais kniebējs sāk raudāt un lūgties, sak, тётенька, тётенька, отпустите, я так больше никогда не буду!

vot es smējos un domāju - diez, vai izauga par geju? :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-03 00:32 (saite)
āāāāāĀĀĀĀ!!! kā aņukā - par geju viņš, visticamāk, neizauga. Jo gejiem ir nauda, viņi labi ģērbjas un brauc labos auto. Varbūt tikai par pidaru.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kautskis
2009-08-03 06:45 (saite)
bet protams, tikai un vienīgi pats! Ja vēl nav tādu iemaņu metālapstrādē, kasteti var uzmeistarot no tiem nosacīti apaļajiem ūdenskrānu roktuŗiem — savulaik tādus izmantoja visādām industriālām ūdenscaurulēm. Viņam tur ir vairāki caurumi, ko ērti uzmaukt uz pirkstiem. Apakšu nozāģē nost, malas nopucē — un voila! Vienkārši, bet eleganti.

Vēl steku taisīja arī no televizoru kājas. Tās bija ļoti parocīgos izmēros un izskatījās aplam glauni — melni lakotas. Atlika tikai nozāģēt augšā skrūvi.

Ja kabeļu steks — tad tur apvalku nevis noņēma, bet no tā apvalka pa vienam vadiņam vien izķeksēja saturu. Un es biju redzējis variāciju, kas pildīta ar attiecīga diametra gultņu lodītēm. Vienā galā skrūve, pie kuŗas piesieta cilpa, kuŗā iemaukt roku, tas gals, ko tur rokā, vēl papildu notīts ar izoleni, gals laikam bij drusciņ piekausēts ciet — un tik uz priekšu.

Velosipēdu ķēdes arī nevajag aizmirst.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]biezpientaure
2009-08-03 07:54 (saite)
melnās televizoru kājas vēl tagad izsauc žēlumu pret patērētāju, skatoties uz mūsdienu daudzsimtus vērtajiem TV galdiņiem un sienas kronšteiniem. Produktam ir jābūt pašpietiekamam, nemaz nerunājot par blakusfunkcijām!

Cilpu apvalka stekam nudie biju piemirsis, bet par uzlaboto modeli ar gultni izklātā veidā uzzinu tikai tagad.

Kā var nepieminēt...ē...nunčakus? Man viens paziņa trenējās sauksim to par sporta sekciju un demonstrēja prasmīgu lietojumu, tur viss apkārt svilpa kā slavenajā filmā par šaoļiņas mūkiem. Trenējās viņš arī piepilsētas autobusa dienas pēdējā reisā, atgriežoties no treniņiem.

Tagad par ieroci varētu izmantot garākā siksnā iekārtu mobilo, kuru griež pa sarežģītām trajektorijām un selektīvi nosēdina te uz barveža galvas, te uz viņa pirmā palīga jūtīgākajiem punktiem. Torg zdesj ņeumesten - jāpērk fone ar izturīgu platīna korpusu!


(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]antuanete
2009-08-03 08:51 (saite)
Es jau nu ar nazi neriskētu plātīties - tik tiešām, atņems un sagriezīs pašu. Tas ir līdzīgi kā ar šaujamieročiem - ja esi izvilcis, tad ir jāšauj uzreiz, jo nekad nevar zināt, kas kabatā ir pretiniekam. Kur nu vēl viss čakars, kas saistīts ar kaujas ieroča glabāšanu; viens paziņa pārgāja uz gaiseni tikai tāpēc, ka apnika ņemties ar to slēgšanu seifos un tādā garā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?