Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-07-15 10:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"man ir teleskops bēniņos"
Nu ko, pēc nedēļas taču jāiet skatīties ahtungi*, vai ne?!
Vispār man liekas, ka katram (kas nav pats ahtungs) ir bijis kāds jautrs atgadījums / notikums ar viņu līdzdalību. Man toč ir. No tuviem draugiem - zinu, ka ir bijis [info]kosmonavtovicha k-gam, [info]starro k-gam, arī [info]yannel k-dzei... 
Bet viņi man liekas milaškas, man patīk tādi jūtīgi cilvēki par gaismas gadiem vairāk nekā pareizi orientētie mačo-meņi (tur nekāda sakara ar konkurences jautājumu, domāju, ka nevienam mačo-meņi nepatīk pavisam citu iemeslu dēļ).
Minēto pilsoņu storijus, protams, nepārstāstīšu, tā viņu pašu darīšana, taču par godu svinīgajam notikumam domāju, ka šajā tredā pārējie varētu padalīties ar piedzīvojumiem. Tipa, ielikt savu artavu ;) Es pats komentos savējo vēlāk noteikti arī iemetīšu, tagad nav iedvesmas viņu tā literāri smuki danest tautai.

*ahtungs = apmēram praidpereid ierindnieks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kosmonavtovich
2005-07-15 14:25 (saite)
Deleģēju tevi atstāstīt manu stāstu. Zinu. ka tas nav ātri, bet man jāstrādā šodien un rītdien jau būs par vēlu.

Man te ienāca doma - pēdējais gājiens, ko redzēju bija tas jauniešu dziesmusvētku g. Nu, tur, kur iet visādi rajoni un cilvēki no malas bļauj "Sveiciens Līvāniem" un Līvāni bļauj pretim Urrāaaaa, vai nodejo kādu deju un tā. Nu tad kā būs ar tiem šitiem. Viņi ies un cilvēki no malas bļaus "Sveiciens Helsinku gejiem" un ko viņi pretī? Dziedās? Dejos? Bučas dos?

(Atbildēt uz šo)


[info]lennay
2005-07-15 19:28 (saite)
es tur būšu. darbs tāds, zinies, - pa gejparādēm staigāt >.<

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?