Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-08-15 14:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lūk, cibiņi anekdotes anekdotēm par džordžijas štatu, bet es tiešām nesaprotu, no kurienes amerikā ar tik fantastiskām izglītības iespējām, ir tik nenormāli zems zināšanu līmenis. lūk, mēs savā mazajā banānu valstiņā, tipa, zinam, kur atrodas ekvadora, kaljari pilsēta vai barenca jūra. mums to visu māca kurā, piektajā klasē? a ko māca mazajiem amerikas pavalstniekiem tā vietā?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ib
2008-08-15 15:20 (saite)
Pat ne pie dirsas, citiem var vienkārši nepadoties viens vai otrs priekšmets. Ir tak humanitārie ļaudis, eksaktie ļaudis un retardi. Es, piemēram, neuzskatu sevi par galīgu retardu, bet neko, kas jāzubra, neesmu spējusi iemācīties. Tai skaitā ģeogrāfiju. Nu nepatika man dabas, klimatu un iedzimto apraksti. Nav tā, ka ar to lepojos, bet nav arī tā, ka naktīm neguļu un mokos ar mazvērtības kompleksiem. Ka nav kazai piena, ta nav!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2008-08-15 15:35 (saite)
par to padoties vai nepadoties, bet zināšānām ir jābūt vispusējām, ja vēlies veiksmīgi pēc tam turpināt savu karjeru utt. ģeogrāfija katrā gadījumā nav no tiem priekšmetiem, kam būtu jārada grūtības apgūt, nav jau augstākā matemātika. Šajā gadījumā domāju nostrādā drīzāk vai cilvēks maz vēlas to zināt un iemācīties. Neviens jau neliek tev atcerēties katras valsts pat vismazākās pilsēteles un ko tik vēl. OK, vēl saprotu nespēj nosaukt visas valstis utt, bet nu jābūt cilvēkam nojausmai vismaz apmēram kur tas ir un kas tas ir.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ib
2008-08-15 17:04 (saite)
Nu nojausma par pasaules politisko karti ir viens, zināt Kaljari pilsētu kas pavisam cits.
Bet enīveij, tas nemaina to, ka es uzskatu to bildi par tīru provokāciju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?