Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-11-06 15:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
jurģis liepnieks uzdod neretorisku jautājumu sabiedrībai: "kas notiek, ja valstī spēcīgākais politiskais spēks izjūk?"

vot, visiem tiem, kas cenšas man iestāstīt par fīču "tu neesi tauta, ko tu muti taisi vaļā tautas vārdā"; lai man parāda šo mēmo bezpreģela atbalstītāju saimi, kas negāja ielās, jo acīmredzot gudrāki un siltāk ir pie televizoriem, lai viņi atklāti pasaka - JĀ, MĒS ESAM ŠOBRĪD PAR BEZPREĢELU VALSTĪ. UN MUMS TAM IR BŪTISKS IEMESLS.

ahujeļi. šie cilvēki galīgi ahujeļi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tiesibsargs
2007-11-06 20:39 (saite)
klau, nu nevajag šitos idiotismus. ja viena humanoīdu grupa piekrīt ka 2+2=4, bet otra spītīgi apgalvo ka 2+2=5, tad es pievienošos pirmajai un močīšu pa otrajiem. arī tad, ja pirmajā būs kādi man nepatīkami purni, un arī tad, ja viņi šo procesu izmantos savas karjeras celšanai vai kapa bedres rakšanai. run ir, IBIJOŠURAZ, par principu. augstākminētaja piemēra pa vidu nostāties nav iespējams. tu esi vai nu tur, vai tur. basta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]barbala
2007-11-06 20:45 (saite)
oi, kā uzkūli. nupat būs gana, no tiesas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2007-11-06 20:46 (saite)
es situāciju šoreiz raksturotu drīzāk šādi - ja ir esošais mudacisms un ir eventuālais mudacisms, tad es močīsu, protams, esošo.

oponenti piekopj sekojošu loģiku - ja reiz tev dibenā sāk kost vilks, tad jau tu taču nekādā ziņā neskriesi pāri birztalai, jo tur taču var ņemt un sadzelt bites vai iekost kājā pingvīns, un ja labi padomā, tad vilka kompānija nebūt nav tik nepatīkama, salīdzinot ar iedomātajām šausmām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?