Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-31 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hipokrāta zvēresta fiškas
labi, mēs parunājām par saņķikiem. tagad parunāsim par dažiem simtiem latu.
es uzdošu jums pavisam tiešu jautājumu - vai jūs uzskatat, ka ārsts, kuram pirms operācijas nav iedots kukulis, uz operāciju galda, sola, nezinu kurienes veiks speciāli savus pienākumus daudz vājākā un paviršākā līmenī, nekā to spēj? pat tāds, kas to ir paprasījis pirms medicīniskā ekšena?
kā jūs uzskatat, ārsts ir spējīgs nogalināt cilvēku, jo viņam nav iedots pietiekoši daudz naudas? vai vispār nav iedots? "lai pārējie zin"?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]auksts_entelekt
2007-05-31 20:23 (saite)
ai, atmiņas par tiem laikiem man uzdzen raudienu un muguras sāpes. Tur cilvēki manu acu priekšā burtiski sapuva no izgulējumiem..Paralizēts cilvēks jāgroza ik pa četrām stundām, jāapslauka. Naktī, mēs uz 80 pacientiem bijām - viens ārsts, viena māsiņa un viens sanitārs. Trešā daļa no pacientiem bija guļošie. Protams, ka ārsts pa nakti čuč, bet māsiņai ir savi darbi (šprices, sistēmas un t.t.), tāpēc grozīšanas darbi ir sanitāra pienākums. Pirmkārt jau, cik spēcīgs ir tāds 19 skuķis? A guļošie pārsvarā ir vīrieši (pēc avārijām un dzēruma kautiņiem)..Sadirsu tur pamatīgu muguru un ticību labajam.
Fui, šķērmi paliek to visu atceroties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-05-31 20:31 (saite)
jā, tas nav viegli
nabags

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?