Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-05-31 19:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
hipokrāta zvēresta fiškas
labi, mēs parunājām par saņķikiem. tagad parunāsim par dažiem simtiem latu.
es uzdošu jums pavisam tiešu jautājumu - vai jūs uzskatat, ka ārsts, kuram pirms operācijas nav iedots kukulis, uz operāciju galda, sola, nezinu kurienes veiks speciāli savus pienākumus daudz vājākā un paviršākā līmenī, nekā to spēj? pat tāds, kas to ir paprasījis pirms medicīniskā ekšena?
kā jūs uzskatat, ārsts ir spējīgs nogalināt cilvēku, jo viņam nav iedots pietiekoši daudz naudas? vai vispār nav iedots? "lai pārējie zin"?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ravejsledzejs
2007-05-31 20:16 (saite)
[info]martcor, es neesmu [info]svenksterror. es esmu [info]mikstmiesis. un lūdzu man nepiedēvēt man nepiemītošas personības.

un par kāju runājot tā dzīs apmēram trīs nedēlas. neatkarīgi no piečuka. tikai var gadīties, ka, ups, pēc tām trim nedēļām vajag vēlreiz to kāju lauzt, jo nav saaudzis pilnīgi pareizi un tu vēl trīs nedēļas esi ar lauztu kāju, tikai šoreiz lauzts medicīniskos nolūkos. un tas vai lauzīs otreiz vai ne, būs atkarīgs nevis no ārsta ētikas, bet no cilvēka individualitātes. un cilvēkiem es neticu un neuzticos. un ārsti ir tikai cilvēki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2007-05-31 20:27 (saite)
ghh, tu gribi teikt ka ja lauzh otreiz kaulu tad ts ir taapeec ka aarstam nav samaksaats? Nu gan tu dod :DDDDD
Visbiezhaak kaulus naakas lauzt pa otram laagam jo pacients ir bijis tik gudrs ka kaut kaadaa veidaa saipsis gjipsi un izkustinaajis luuzuma/savienojuma vietu. Taapeec beerniem liek sinteetiskos gjipshus, tos var tik ar zaagjiiti peecaak dabuut nost. Jaa, un par to protams ir jaamaksaa, jo valsts apmaksaataa mediciina taadas ekstas neparedz, pietiek tak ar parasto gjipsi, vienalg cik lauztaa kaula iipashnieks ir aktiivs :D Dazhkaarty aarsts taadu gjipsi uzliek no savas kabatas, bez papildus samaksas no pacienta jo vienkaarshi pieriebj ka viens pacients sadauza n-to gjipsi un viss jaasaak no saakuma.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ravejsledzejs
2007-05-31 20:42 (saite)
nu ne jau tik burtiski par kāju es runāju. lauzta kāja vispār ir pārāk nebūtisks pasākums, lai tur ķēpātos ar kaut kādas pateicības prasīšanu. tas ir tāds vienkāršots notikums ko izmantot līdzībām. turklāt kaula lūzumu gadījumā ne vienmēr ieģipsē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lauwa
2007-05-31 20:44 (saite)
nu atvaino, bet ja tu liidziibai izmanto gadiijumu ka otreiz jaalauzh kauls un saki ka tas ir nesamaksaashanas deelj tad es nevaru pakluseet. Arstam ir probleemas deelj katra shaada atkaartoti lauzta kaula, un sev tachu probleemas neviens labpraatiigi netaisa. varbuut vismaz tas tev liks aizdomaaties.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?