malkolnsP - MAN IR NEPIECIEŠAMAS JŪSU DOMAS UN ATBILDES PAR ŠO [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

MAN IR NEPIECIEŠAMAS JŪSU DOMAS UN ATBILDES PAR ŠO [20. Mar 2019|12:11]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
ziniet no kā man sākas panik ataki, no tā ka es, tāpat kā visi citi, visu laiku dzīvoju kaut kādos gļukos par to kas notiek man apkārt. man liekas ka ir tā un ir 50-50 isepēja kā tā arī ir. un panik ataks paceļas no tā, ka tā čista arī ir, ka nevar zināt. Un vispār realitātei nav nekāda pamata, viss ir tikai iedomas un es to nedmāju tādā spirituāli garīgā "it's all in your head" veidā, bet tā, ka čista, man kaut kas liekas, es attiecīgi pakārtoju savas domas, pieņemot, ka tā arī ir, un tad pēkšņi izrādās, ka ir citādi, bet es jau sen esmu iekustinājs domu sekvenci, izejot no šī pieņēmuma. Un visņirdzīgākais ir tas, ka tas attiecas uz vistriviālākajām lietām, un tad parauj tāds oooooohhhhhhhhhh shiiiiiiitttttttttt, visss ir tāds gļuks, kā lai dzīvo, kā lai nekļūst paralizēts no šitiem gļukiem??!?!?!??!?!

Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]peepingtom
Date:20. Marts 2019 - 13:02
(Link)
domai, ka "vispār realitātei nav nekāda pamata" vajadzētu atbrīvot nevis radīt paniku. atbrīvot no vēlmes mainīt ārējo pasauli un pievērsties iekšējai.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:20. Marts 2019 - 13:28
(Link)
Mjā, diemžēl, šie ir tādi laiki, kad jābūt ļoti ātram, elastìgam. Nebrīnos, ka daudziem ir panika.Es arī nezinu, kur dabūt drošības sajùtu. Katru nakti redzu sapņus, ka mana māja tulìt sabruks.
[User Picture]
From:[info]aktrise
Date:20. Marts 2019 - 13:35
(Link)
nezinu, vai pareizi sapratu to, par ko tu raksti, bet man liekas, ka tā panika rodas no vēlmes šo te realitāti un tās gļukus kaut kā kontrolēt, paredzēt. just go with the flow.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:20. Marts 2019 - 13:42
(Link)
Nē nē, problēma ir tajā, ka apziņa, ka tavas domas ir kļūdainas paralizē darbotiesgribu, jo darbojamies jau mēs pamatojoties uz kaut kāduiem pieņēmumiem un šo pieņēmumu relativitātes apzināšanās nepalīdz, jo kaut kādi lēmumi neizbēgami ir jāpiņame un tas vai pieņem sev vēlamus lēmumums nav nekādi zināms, jo tā vēlamība pati par sevi ir ilūzija. viss ir gļuks un tu pats, tava personība, ir gļuks. tev nav nekādas operatīvas iespējas un kā, tātad, lai sadzivo ar šo apziņu.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:20. Marts 2019 - 14:22
(Link)
Ja viss ir gļuks, tad arī apziņa-ka-viss-ir-gļuks ir gļuks.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:20. Marts 2019 - 14:23
(Link)
Nu jā, bet kā tad lai vispār kaut kā rīkojas?
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:20. Marts 2019 - 14:29
(Link)
Daudz neprātojot!
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:20. Marts 2019 - 14:48
(Link)
skaidrs, bet ko darīt brīžos, kad pārņem paralīze?
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:20. Marts 2019 - 14:50
(Link)
Pārāk nepārdzīvot to.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:20. Marts 2019 - 14:56
(Link)
good point. nāks citi sūdi, šitie aizmirsīsies :D
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:20. Marts 2019 - 17:16
(Link)
it kā jā, mēs varam pieņemt, ka viss ir gļuks, bet no otras puses ir arī kaut kāda 'realitāte', kurā mēs dzīvojam dažādās apkurinātās telpās, ēdam, dzeram, guļam, utt. pat ja šī realitāte ir konstrukcija, tas to mums nepadara mazāk reālu. tāpēc stulbi, ja kaut kādi šādi gļuki sāk traucēt tīri ķermeniski, kā to dara minētās panikas lēkmes vai arī ģeneralizēta trauksme, jo vienkārši funkcionēšana pasaulē, naudas nopelnīšana un komunicēšana ar apkārtējiem kļūst arvien grūtāka, turklāt, pat ja uz kādu brīdi tev ir labāk, tas neizslēdz to, ka kādam no tev tuvajiem vai nozīmīgajiem cilvēkiem nebūs tieši sliktāk.
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:20. Marts 2019 - 17:29
(Link)
Vispār jau es centos kritizēt "viss ir gļuks" perspektīvu, jo izejot no šāda pieņēmuma arī pats pieņēmums ir tikai gļuks.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:21. Marts 2019 - 01:16
(Link)
es saprotu, savukārt es saku, ka neko daudz jau nepalīdz apziņa, ka es zinu, ka 'šis ir gļuks', ja tas gļuks priekš manis ir īsts.
[User Picture]
From:[info]teja
Date:20. Marts 2019 - 23:15
(Link)
nu nē, ir kaut kādi pieturpunkti, tieši attiecībā uz operatīvo darbību, sauksim to par sociālo realitāti. un arī ejot dziļāk ir iespējams kaut ko vērot. tas ka "viss ir gļuks", tas ir valīds apgalvojums tikai pašā dziļākajā garīgajā līmenī. pārējos gadījumos tās ir emocijas.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:20. Marts 2019 - 21:04
(Link)
labs coming out of the closet tolks
[User Picture]
From:[info]teja
Date:20. Marts 2019 - 23:13
(Link)

visādi gļuki ceļas no pārpratumiem, visbiežāk no citu cilvēku pārprašanas vai nepietiekama vērīguma vai vienkārši nepietiekamas spējas būt vērīgam, jo iekšā jau griežas kāds stāsts, kur "viss ir skaidrs", vārdusakot, vajag lūgt dievu vairāk lai viņš palīdz mums nebūt stulbiem
From:[info]kravics
Date:22. Marts 2019 - 15:16
(Link)
Man vakar bija panikas lēkme, jo sapratu, ka atrodos klints vidū, un nevaru īsti tikt ne augšup ne lejup, un brīdi pirms tam bija cita panikas lēkme, jo tas, kas iepriekš likās zars, izrādījās čūska. Domāju, ka pilnībā saprotu tevis rakstīto.