MaKo
Sapņi. 
16.-Apr-2014 11:50 pm
Atkārtojas uzmācīgi sapņu sižeti. Nu, uzmācīgi, tas par skaļu teikts - reizi pāris mēnešos atkārtojas.
Viens par to, ka manā mājā ir kāda slēpta daļa, papildus istabas, kuras neesmu pamanījis. Pagāšnakt aiz virtuves plīts bija kādas gandrīz nemanāmas durvis. Aiz kurām vismaz trīs istabas, neremontētas, aptuveni pagājušā gadsimta 60-to gadu stilā - drusku aplupušas tapetes, grīdas ar brūno grīdas krāsu, veca , šķirbaina malkas plīts, skapju atvilktnēs - 60-70- to gadu avīžu paliekas, kaut kādi veci mēteļi samesti kaudzēs, un radioaparāts a-la Spīdola (kurš ieslēgts sāka raiti atskaņot mūziku, it kā viņam būtu svaigas baterijas). Griesti augsti, apputējušas lustras. Pamestība un arī mājīgums.
Comments 
17.-Apr-2014 06:11 am
ilgas pēc drošības, kāda bija bērnībā, visticamāk:)
man arī gadās saspringtos brīžos sapņos klīst pa veco bērnības māju, acīm redzot zemapziņa kaut kātā relaksējas.
17.-Apr-2014 06:26 am
Hme, es arī reizēm redzu ko tamlīdzīgu. Vairākas istabas rindā viena aiz otras. Telpas ir pamestas, piekrautas ar vecām mēbelēm - dīvāni, skapji, pilni ar visādiem krāmiem, plaukti. Segas, grāmatu un avīžu kaudzes, putekļi, netīri logi. Man patīk telpas, es domāju, kā tajās varēs iekārtoties un būs daudz vietas visiem.
17.-Apr-2014 10:09 am
Precīzi tas pats.
17.-Apr-2014 08:02 am
Ilgas pēc apslēptas mantas atrašanas, visticamāk. Iesaku uzrakt pļavu - moš sudraba podu atradīsi, līdz ar tiem zābakiem, ko vecvecvectēvs savācis kopā ar kājām (tu takš esi no tiem kājgriežiem, vai ne?). :)
17.-Apr-2014 09:19 am
uff :)
17.-Apr-2014 10:08 am
ui, man tās istabu variants izsapņots ne pa jokam nebeidzamā skaitā. Ir divi varianti - apaļa istaba un neskaitamas durvis. Katru reizi kārtējā sapnī atveru citas durvis un aiz katrām jauns pārsteigums( tuksneša smiltis, trepes uz nekurieni, vecs šķūnis); otrs variants - klīstu pa bijušās mājas trepju telpu, tas ir trepju variants. Parasti trepes ir nestabilas, bez margām, vietām pazūd vispār un līdz nākošam pakapienam jātiek pa šauru maliņu. Parasti tad iedomājos, ja citi tur tiek kālab es ar ne... Beigās, kad tieku līdz savām dzīvoklim, tur jau dzīvo kāds cits. Un katrs sapnis , kā tāds piedzīvojums ;o)
Kaut kur lasīju, ka tā ir zīme, kad iekšējais ES meklē izmaiņas
10.-Maijs-2014 08:05 am
o, man arī mēdz būt precīzi tādi paši trepju sapņi. ar tādām pat trepju deformācijām, lai nokļūtu līdz mūsu vecajam, manas bērnības (tb no 3 – 18 gadiem) dzīvoklim 4. stāvā. man līdz šim šķita, ka tās trepju šausmas, jo maziņai bija bail, ka pa starp kāpņu laidu esošo šķirbu nokritīšu līdz lejai.
esmu piefiksējusi, ka tu dzīvo valmierā. tā vecā māja arī turpat? manējā jā, varbūt tas ir valmieras trepju murgs? :D
This page was loaded Apr 26. 2024, 11:37 am GMT.