Adon ([info]lord) rakstīja,
@ 2019-03-01 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:movies

par Sorentino
Sorentino atkal sarūgtina... kad iznāca jaunība bija nedaudz skumji, jo tas bija randomi sagraizīts kopīpeists no skaistuma, mīlestības sekām un nedaudz arī mājām... bet filma uzmanību tomēr noturēja un lielā mērā pateicoties Maiklam Keinam... un arī salīmēts bija pietiekoši aizraujoši... Berluskoni, protams, personība, bet kāpēc pēc lielā skaistuma ir jātaisa kaut ka tāds? paņēmieni tie paši, bet ja jaunībā jau bija diezgan randomi, šeit pilnīgā putrā... mūzika, kas bija Sorentino zirdziņš, garām... es nekad nebūtu iedomājies, ka es kaut ko tādu teikšu, bet kāda velna pēc tik daudz nepamatota seksa? ja to gribas parādīt nožēlojami - Sorentino to ir darījis un zina kā tas darās.. ja to gribas parādīt uzbudinoši, arī ir nofeilots - kaut kas neskaidrs un nejēdzīgi nepamatoti daudz nedz glīti, nedz neglīti parādītu ķermeņu, kuri neraisa nekādas emocijas, atskaitot jautājumu 'priekš kam?'...

Sorentino labi sanāk parādīt bagāto dzīves nožēlojamību... ja tas ir viņa galvenais mērķis, ok, katram savs, bet kādreiz viņam tas sanāca labāk... un bija brīdis, kad man likās, ka tas ir vienīgais šodienas režisors, kurš man varētu būt aktuāls...

nē, nu stāsts par pāvestu man tīri labi patīk, smuka bildīte... tieši smuko bildīti viņš jaunībā un loro ir pazaudējis... un pat Tonijs Sorvilo neizglāba situāciju...

UPD.: tikko pamanīju, ka kaut arī domāju par to daudz, bet rakstu par kino maz un gandrīz tikai par Sorentino... hmm...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neetiski
2019-03-02 08:06 (saite)
Pēc treilera vispār nulle vēlmes skatīties, izskatījās pēc jebkuras 90to franču/itāļu komēdijas. Vai mans priekštats ir patiess?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2019-03-02 08:40 (saite)
well, nope... izskatās tieši pēc Sorentino (ieslēdz filmu jebkurā brīdī un nav šaubu, kas to ir taisījis) haltūras...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusais_okeans
2019-03-03 15:40 (saite)
jā, man tāpat, likās tāda made in china Sorentino versija

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lilai
2019-03-02 08:50 (saite)
Mmm... Es šo filmu uztvēru kā groteski skumju parodiju par B dzīvi.. Kur tizlais seksa daudzums un veids kā tas tika parādīts and dekorācijas bija kā izteiksmes līdzeklis. Un tieši fakts, ka plikumi neizraisīja nekādas emocijas, manuprāt, bija vēlamais efekts... Globāli ņemot,tādi klišejiski mūzikas video klipu stila plikumi vispār jau ir... Nothing special,ne?
Man kopumā patika.. Nesalīdzinot ar kādiem citiem S šedevriem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2019-03-02 09:05 (saite)
nu, Regitai arī patika... viņai arī jaunība patika.. nez.. man laikam vairāk nepatika tāpēc, ka es zinu, ka viņš var labāk...

par plikumiem - piekrītu, bet šeit bija tas keiss, kad līdzīgi kā cīņas, pakaļdzīšanās vai mīlēšanās ainu laikā holivudas filmās dodos taisīt sviestmaizes... vispār jau man patīk, kad parādās ķermenis, sevišķi, ja tas notiek nepiespiesti un neerotiski, bet šeit tas bija... nez... kaut kā neirotiski un tajā pašā laikā garlaicīgi.. man..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lilai
2019-03-02 09:15 (saite)
Tu esi vienkārši daudz prasīgāks pret visu. It sevišķi pret sev tuviem kinematogrāfa meistariem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2019-03-02 09:15 (saite)
Piekrītu. Viņā kopš "Jaunības" ir tāds bezvieduma vecišķums, kāds itāļu kino grandiem nemēdz parādīties pat 80 un vairāk gadu vecumā.
Mana šībrīža lielā vilšanās ir Vintenbergs, arī nebūtu ticējusi, ka viņš reiz taisīs tik vāju kino.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lord
2019-03-02 09:19 (saite)
interesanti, viņi taču saprot, ka nē? vai arī nē? vai tas ir viņu redzējums, kuru vienkārši mēs nesaprotam, jo nespējam pamanīt kaut ko tur apakšā? un pēc desmit - divdesmit gadiem tie tiks atzīti par šedevriem?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2019-03-02 09:31 (saite)
Sekojot līdzi filmu pēc filmas, var redzēt, ka `apakšā` kļūst mazāk un mazāk, par to arī sāpe. Domāju, ka viņu tagadējos darbus pēc 10-20 gadiem vispār necilās, ja pat šībrīža visai pliekanajā kinostraumē neizceļas nemaz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lord
2019-03-02 09:37 (saite)
mja...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?