Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
@ 2020-02-07 16:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Helikopters
Vakar jutos kā izredzētā, jo man bija iespēja apmeklēt "Balto helikopteru". Es saprotu, ka šo izrādi var raksturot ar vārdiem "neparasts smalkums" vai "cilvēka dievišķā apjausma sevī un ārpus sevis" un tā tālāk, bet man lielākoties bija garlaicīgi. Traucēja arī austiņas. J. man bija iestāstījis (un pats tam svēti ticēja), ka Barišņikovs izrādē runāšot latviski. Vispār citiem laikam arī traucēja, jo neviļus saskaitīju, ka izrādes laikā austiņas ar blīkšķi gāzās zemē 10 reizes. Šķita, ka aktieriem arī tur nebija daudz, ko darīt - 2.5 stundu intelektuālu sarunu, kurām pa vidu Barišņikovs pāris reižu daudznozīmīgi uzdejo. Vietām gan ieskanējās šis tas asprātīgs, ironijas tur arī it kā netrūka. Ļoti patika epizode par pasaulē mazāko Bībelīti, tā gan bija mīļa.

Un kāpēc izrādes nosaukums ir "Baltais helikopters"? To es arī īsti nesapratu. Cerēju atbildi uz šo jautājumu atrast recenzijās, bet tās diemžēl arī bija garlaicīgas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jim
2020-02-07 19:40 (saite)
kāpēc svarinsku kāds publicē un vēl liek kaut kādās spēlmaņu nakts žūrijās, es nesaprotu, esmu lasījusi 2 viņas rakstus un vēl līdz šim brīdim neesmu atkopusies no mērena PTSD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dardenne
2020-02-07 19:52 (saite)
Man ir ar faktiem nepamatotas aizdomas, ka t.s. "kritķu zieds" visādu iemeslu dēļ nebija gatavi šito celt, un tad atlika tikai ciema muļķīte. Skan bezgala ļauni, nu bet pēc tās viņas recenzijas Kroderā par "režisoriem homoseksuālistiem" un "režisoru kristiešu SS" es tiešām nevaru neko ļaunajai sevī padarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]jim
2020-02-07 21:59 (saite)
nu tas raksts jau ir kulta klasika, "The Room" of Latvian theatre reviews

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?