Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2008-01-18 14:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par skaisto
Kad cilvēki runā par ceļojumiem, es nekādi nespēju sevi iztēloties sevi ceļojam kā tūristu. Mana izpratne par ceļošanu laikam ir vai nu galīgi šķērsām vai vēl nav samitāta, balstoties uz minimālo ārzemju apmeklējumu.
Kādā nesenā sarunā pieķēru sevi pie domas, ka vēlos nokļūt tur, kur viss mainās - Kubā, kas vairs nebūs tāda nekad kā šobrīd ir, Sibīrijā, kādā lauku sādžā, aplūkot savas dzimtas saknes (ja tā var izteikties), tur, kur viss smaržo pēc senatnes, samagonkas & zied saulespuķes, Pēc raupjiem cigāriem un ruma un siltām, oranžām naktīm. Gribas staigāt pa pilsētām, kas izmirušas un pamestas, gribas aplūkot aizgājušo godību.. Jā, un man gribas arī staigāt pa pilsētu ielām, kas atzīmētas tūristu maršrutos, bet mazliet citādāk - nost no burzmas, tālāk, dziļāk, patiesāk.
Un vēl man gribas uz Ko-phi-phi. Kad par to iedomājos, man uz rokas saceļas zosāda, un atliek vien uzlikt soundtreku (šajā salā uzņēma "Pludmali") un paskatīties bildes (http://images.google.lv/images?hl=lv&q=ko+phi+phi&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi), lai vairāk jautājumu nebūtu..


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vacatio
2008-01-18 14:29 (saite)
Vakar draudzene atgriezās no ceļojuma pa Ēģipti.
Pirms nedēļas priekšniece atgriežās no atpūtas Ēģiptē.
Viena no viņām dzīvoja viesnīcā un atpūtās.
Otra katru nakti nakšņoja citur un pārvietojās ar mugursomu.
Viena no viņām atgriežoties stāsta par skaistu kūrortu ar zilu jūru un rifiem, otra stāsta par izkāmējušiem bērniem un beigtiem zirgiem Nīlā.
Viņas abas bija vienā valstī, bet cik dažādi var turp aizbraukt, cik dažādi var būt ceļojuma mērķi un līdz ar to arī - iespaidi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2008-01-18 14:36 (saite)
hehe kopš oranžajā portālā vairāki draugi bija salikuši kamieļu, koraļļu, beduīnu bildes un vēl bildes no atrakcijas "ar kvadriciklu pa tuksnesi", man ir sajūta, ka pati esmu tur jau bijusi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lee
2008-01-18 14:37 (saite)
vo vo, man līdzīgi! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]guvi
2008-01-18 19:42 (saite)
ja taa piRmaa buutu devusies kauch vienaa taalaakaa ekskursijaa, tad vinjai ariii buutu kaut priekshstats par otRaas stastiem, jo
tiko laukaa no kuurorta, taa redzi patieso eegjipti un taa ne tuvu nav taada ka kurortos
p.s. esmu bijusi un redzeejusi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?