Lee ([info]lee) rakstīja,
@ 2007-06-07 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par to visu
Man arī daudz kas nepatīk.. nepatīk ka cilvēki ķengājas un otram liek sajusties slikti! man nepatīk, ka nopēr krutu pri krutu fotoaparātu un uzliek automātisko režīmu, jo nav nojēgas, kā to darbināt.. Man nepatīk uz ziepēm palikuši un pieķērušies mati, un man nepatīk, sieviešu kaprona īszeķes, ko daži indivīdi valkā pie svārkiem..bet tāpēc jau nesitu pa spoguli ar kurpi! Ib..
Bet zin kas bija galīgi forši? Tā viegluma sajūta, ko jutu saules tveicē, skrūvējot vaļā minerālūdeni..tas bija somā sakartījies un mani negaidīti apšļāca no galvas līdz kājām.. Pretī nāca nepazīstams pusis un mēs abi sasmaidījāmies par to, es pagriezos pret sauli un jutu kā manas slapjās drēbes iztvaiko.. Un nebija nožēlas, un nebija vilšanās.. tas bija saprotoši ..

Kāpēc jāķengājas, ja var vienkārši pasmaidīt un atļaut arī otram būt, dzīvot, kā viņš to grib, uzskatīt lietas tā, kā viņš to prot. Nez kāpēc, man vakardiena šeit Cibā atgādināja kko no nesen bijušā praida, kaut ko no tā, ko Krivade rakstīja un vai puse cibas jūsmoja, cik labi tas ir pateikts. Vai jūs pamanījāt, ka savu uzskatu dēļ sākāt personiskus aizvainojumus un pazemojumus?? nav jau vairs svarīgi par ko tas viss sākās, iznākums ir tāds, kāds viņš ir, un ne pavisam ne cilvēcisks. Gandrīz kā toreiz, kad pie Inboxa Ilzes posta, komentāri pārauga rupjībās. Skaisti bija? Kāds jutās labāk, kad var otru pazemot ar "Ilze, wana try anal?" Vai kāds jutās labāk, kad Guu var pazemot ar "es zinu purnā, kura tā ir - blonda duračka, kas ļauj sevi dirsā pist par 5 Ls:D" kas ar jums notiek?? Jūs neprotat sarunāties cilvēciski??? kas notiek ar jums tad, kad pūlis kliedz līdzi Kādam-visgudrākajam un apmētā mēsliem to, kurš ir mazākumā?

Arī pati pavisam nesen piedzīvoju Denisa rupjību meilu, bet tas viss beidzās cilvilizēti - noskaidrojot iemeslus, cēloņus, izdarot secinājumus un pieņemot kļūdīšanos.. es taču tāpēc nekliedzu, ka Deniss ir orangutāns vai pediņš? es pieņēmu to, ka viņš tika maldināts un es tiku apvainota, es sapratu to, ka varu izvēlēties, kā uz to reaģēt. reizēm man liekas, ka jūs kā inerta masa vienkārši kliedzat, grūstāties un ķengājaties tāpēc vien, lai kādam būtu jautri un par to varētu pasmieties. Cik nesmuki!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]siltavieta
2007-06-07 10:50 (saite)
nevis tāpēc, lai būtu jautri, bet tapēc, ka muļķi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]habibti
2007-06-07 11:12 (saite)
šausmīgākais egocentrisms

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cherubs
2007-06-07 10:58 (saite)
uja uja, kāds laikam uz varžacīm

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lee
2007-06-07 10:59 (saite)
visa friendliste vienos kašķos..nevaru vairs izturēt!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]auksts_entelekt
2007-06-07 11:01 (saite)
ja tēma ļoti personīgi neskar tevi (šeit es nedomāju tieši Tevi, Lee), tad ir viegli saglabāt vēsu prātu un uz notiekošo skatīties no malas. Mēs esam dažādi,un tempramenti dažādi.

(Atbildēt uz šo)


[info]amanita
2007-06-07 11:15 (saite)
es par to pašu.
ņemās te tā kā tādas centrāltirgus vecenes.

(Atbildēt uz šo)


[info]shelly
2007-06-07 11:21 (saite)
Kā es vienmēr saku - "mazāk mīlestības. Vairāk pieklājības!" Bet cilvēks ir vājš un grecīgs, un es arī esmu tikai cilvēks...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]auksts_entelekt
2007-06-07 11:23 (saite)
un man šķita, ka to Vonnengūts saka:)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2007-06-07 11:24 (saite)
Vonnengūts diemžēl vairs neko nesaka...
Bet es to pārņēmu no krii, šķiet, kas to pārņēma no savs draudzenes, vai.. Nu, tu saproti :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saint
2007-06-07 11:31 (saite)
latvietis latvietim latvietis

Redz, nevajag ļauties tam visam, nevajag satraukties, jo nozīmīgais nav skaļajās balsīs, bet klusā mierīgā un saprotošā skatienā.

(Atbildēt uz šo)


[info]zimbabve
2007-06-07 17:32 (saite)
+1 :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?