|
|
mufs | |
|
|
|
|
|
|
|
dzimumzīmi nolāzerējis, ārsts iedeva lapiņu ar to, kas jāsmērē virsū. Tā kā neatceros, ko iepriekš ziedu, līksmi paņēmu un devos uz aptieku lejā. kaut kāda štrunta 5gramu tūbiņa pa 29 eur, karl, 29 eur!!! un pēc nedēļas lietošanas varu, roku uz sirds liekot, apgalvot, ka ņefiga tur nav nekādas inovatīvas tehnoloģijas, nav tur nekā labāka kā tajā parastajā 4x lētakajā caurspīdīgajā gelā, kam nosaukuma neatminos, vnk kārtējais latviešu superfarma, kas samaksājis dakterim
Tags: fui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mufs | |
|
|
|
|
pirms laika tviterī kāda dāma dikti slavēja veļasmašīnā krāsojamu auduma krāsu. Izdomāju pamēģināt, nokrāsoju dvieļus, kuri neviens sen vairs nebija vienkrāsaini, uz koši egļu zaļiem. Ļ.patika. Nokrāsoju pāris apģērba gabalus, nepatika, no antracīta krāsas sanāca pārāk brūns antracīts. Kas vissliktākais - izrādās, arī dabīgo šķiedru audumus šuj ar sintētiskajiem diegiem tā nu mana bēšā COS kleita tagad ir brūns antracīts ar bēšiem diegiem. Stulbi. vimaz labi, ka šuvumi lielākoties slēptie. bet, kulminācija (pun intended) gribēju atsvaidzināt gaiši pelēku gultasveļu uz to pašu antracītu, jo citas pelēkās nebija. ņemu ārā no vešenes un - pizģec - smuki nokrāsojies, izņemot dafiga violeti pleķi (es neko no krāsu jaukšanas nesaprotu, bet nu, tur lillā pigments ir pamatā, sintētiskais sporta ļifons norkāsojās gaiši lillā) vienīgais, ko es spēju izdomāt ir, ka visā savā dzīves laikā tā gultasveļa ir saglabājusi katru seksa reizi, jo tie pleķi pēc formu un intensitātes dažādības neko citu neatgādina.
Tags: sviests
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krii | |
|
|
|
|
Kopš gada sākuma šī ir pēdējā diena tumsas valstībā. Gaišā laika ilgums - 11 stundas, 58 minūtes, 58 sekundes ( https://www.timeanddate.com/sun/latvia/riga). Tas ir pat mazliet vairāk nekā pērnā gada 26. septembrī (11:56:57), taču mazāk nekā 25. septembrī (12:01:44). Ceru, ka šī informācija ļaus mums turpmāk labvēlīgāk pieņemt septembrus. Jau rīt gaisma valdīs visas 12 stundas, 3 minūtes, 50 sekundes, un mēs varēsim sevi uzskatīt par pārziemojušiem. Gaišais laiks būs ar mums līdz šī gada 24. septembrim (12:03:50), taču jau 25. septembrī atgriezīsimies apmēram šodienas situācijā (11:58:08). (Tas, protams, pie nosacījuma, ka nebūs iestājusies kodolziema.) Par pavasari! Priekā!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
krii | |
|
|
|
|
Kā liecina https://www.timeanddate.com/sun/latvia/riga , šodien gaismas laiks mums bijis 11 stundas un 39 ar pusi minūtes. Lai gan ekvinokcija būs tikai 20. martā (pēc nedēļas!), jau 18. martā (pēc 5 dienām!!!!) piedzīvosim diennakti, kuras gaišā daļa būs vairāk nekā 50%, resp., mazliet vairāk nekā 12 stundas. (Kāpēc ekvinokcijas datums tādā gadījumā nav 18. marts? - jautāsiet. Tāpēc, ka par atskaites punktu tiek pieņemta nosacītā meridiāna šķērsošana. Man pašai tas pielēca ar analoģiju par saullēktu, kas astronomiski skaitās noticis nevis tad, kad saskatāms diska pirmais punkts, bet tad, kad pie horizonta redzama diska puse.) Auns uz ragiem atnesīs sauli, atdos Mēdejai zelta aunādu, upura jērs, Lieldienu krustā sistais, kagorā pārvērstām asinīm, pusgadu krātās tumsas spožā un sāpīgā transformācija, cerība, ka dzīvība tomēr var uzvarēt.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ugunszirgs | |
|
|
|
|
|
|
|
https://www.delfi.lv/tasty/49263051/receptes/56352336/vecmaminas-atminu-stasti-un-bernibas-naska-zagarinu-recepteSastāvdaļas 500 g milti 4 ĒK cukurs 0.5 TK sāls 1 gab. paciņa sausā maizes rauga 350 ml silts ūdens eļļa (fritēšanai) pūdercukurs Sagatavošana 1 Miltus, cukuru, sāli, sauso maizes raugu ieliek bļodā un apmaisa. Palēnām pielej silto ūdeni, apmaisa ar koka karoti. Tiklīdz viss sāk kļūt biezāks, ņem talkā rokas un visu mīklu mīca, līdz izveidojas viendabīga konsistence. 2 Kad mīkla ir gatava un pie pirkstiem vairs nelīp tik ļoti, to atstāj uz 40 minūtēm siltumā, lai tā uzbriest. 3 Paņem pusi no mīklas un izrullē. Griež loksnītes divu centimetru platumā, pēc tam pa diaognāli pārgriež trīs daļās un veic mazu iegriezumu katra taisnstūra vidū. Ņem divas mazās loksnītes un pašus galiņus izvelk caur veikto iegriezumu, tādejādi izveidojot žagariņa veida formu. 4 Eļļu silda, līdz tā ir sasniegusi 170-180 grādu karstumu. To var pārbaudīt ar virtuves termometru, vai arī – iemeto mazu mīklas pikucīti eļē un gaidīt, līdz tas uzpeld augšā. 5 Žagariņus cep 3-5 minūtes, līdz zeltaini brūni no abām pusēm. Tos noliek atsevišķā paplātē (ar papīra dvieļiem uz tās) un pārkaisa ar pūdercukuru.
Tags: virtuve
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|