lasitajs ([info]lasitajs) rakstīja,
@ 2021-04-22 18:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lasu lietotāja brooking ierakstus un nevaru saprast, kur ir mana problēma:
a) esmu nepārāk inteliģents, līdz ar to neprotu savilkt kopā A un B, kas citiem šķiet acīmredzami
b) nespēju noticēt, ka ir tik ļoti plaša cilvēku grupa (dažādu valstu valdības, zinātnieki, plašsaziņas līdzekļu darbinieki), kura ir spējusi vienoties par šādu visaptverošu adžendu, tai pat laikā nespējot vienoties par tādām neatliekamām lietām kā klimata pārmaiņas un tmldz.
c) or i, for one, would welcome our supranational overlords.

UPD. Ir protams arī iespēja d), proti, es esmu spējis samierināties ar savu nenozīmību.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rasbainieks
2021-04-23 00:53 (saite)
kāpēc tu koncentrējies tikai uz mortality? tās sekas, kas pēc pārslimošanas paliek pārslimojušajiem, tavuprāt nav būtiskas?
un, cik esmu redzējusi, chaj ir mēģinājusi tev skaidrot šo to par tiem jautājumiem, kurus šodien uzdevi, bet tu viņas dziļās zināšanas šajā tēmā noairē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brookings
2021-04-23 09:37 (saite)
Paldies par jautājumiem: Es koncentrējos uz mirstību (visu-iemeslu), jo tas ir, manuprāt, vienīgais veids saprast virusa ietekmi uz musu veselību.

Par pārslimošanas, jā tev ir pariez. Bet, ja tu domā (un es te pieņemu), ka vienīgais (vai galvenais) veids apkarot šo virusu ir šīs vakcīnes, tad ir jāņēm verā blakus parādības no tām, dažas, kuras ir ļoti nopietnas.

Es nezinu, vai tu zini par MHRA (UK Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency). Bet līdz šim, mums ir sekojoša informācija par nāvēm un blakus paradības:

Pfizer: 143,034 un 334 nāves
AZ: 548,495 un 627 nāves.

linki: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/979487/COVID-19_AstraZeneca_vaccine_analysis_print.pdf

un

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/979485/COVID-19_mRNA_Pfizer-BioNTech_vaccine_analysis_print.pdf

Par tiem jautājumiem, man tev ir jāsaka, ka nē. Uz šiem diviem (un manuprāt butiskiem) jautājumiem, es neesmu saņemis atbildes. Ja bija kaut kut dziļā diskusījā un es ne pamanīju, I apologise of course, bet...

Par cilvēkiem ar dziļām zināšanām, man tev ir jāsaka, ka a) dažreiz viņi kļudas, un b) dažreiz viņiem ir problēmas atbildēt skaidri, efektīvi, un sakarīgi uz jautājumiem. Es domāju, ka diskusija par 'false positives', kas kadreiz bija pie manis ir labs piemērs.

(Atvaino par savu lv valodu - daudz darba šodien).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?