lara ([info]lara) rakstīja,
@ 2023-09-24 18:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ko darīt ar diviem Rimi maisiem pilniem ar saldiem, jau drusku pamīkstiem bumbieriem? Tik daudz apēst nespējam. Kā tos ātri un nesāpīgi, bet ļoti garšīgi pagatavot tūlitējai apēšanai?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neraate
2023-09-24 21:21 (saite)
Šarlotē, plātsmaizē vai jebkurā pīrāga receptē aizstājot rabarberu/plūmes/ābolu/persikus. Var likt klāt saldējuma kokteilim. Var sagrieztus sasaldēt un pēcāk ievārīt ķīselī/uzputenī. Ļoti garšīgi ievārījumā ar āboliem un aličām vai apelsīniem
Var taisīt sorbertu, bet tad jāliek kkas krāsains klāt - avene, ķirsis, jo garšaaba, bet krāsa tāda pļekaini pelēka
Bumbieru klipmu zupa! Dažus ābolus vai drusku citrona pieliek lai nav salkans

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]lara
2023-09-24 22:42 (saite)
Plātsmaizes ir baigi jācep. Tas šobrīd laikam būs par sarežģītu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]neraate
2023-09-24 22:59 (saite)
sagriež gabalos (var lielos), ieliek ietaukotā pamatnē un pārlej ar olu, kas sakulta ar cukuru un miltiem + naža gals cepamā pulvera. uz 1 olu 1 karote cukura un miltu, ja saldi bumbieri var likt mazāk vai vispār nelikt. kad augšiņa zeltaina, apmet otrādi uz šķīvja un ēd karstu vai aukstu.
tarte tatin ar bumbieriem arī nav sarežģīta. bet vēl var vienkārši sagriezt gabalos un apēst uzkodu platē ar šikajiem sieriem vai gaļām (nu tur jamon) un olīvām, piedzerot vīnu kāds garšo

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?