Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2008-02-14 09:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vienkārši interesanti,...
...kura ir tā pamuļķā reklāmas aģentūra, kas taisījusi bankas reklāmu ar "forever young". Kā mans Juniors na dņah nošūpoja galvu: "Man jau patīk, māte, bet nu šitāds uzdirsiens..."
Var jau būt, ka es neesmu pats lielākais spečuks reklāmā un mārketingā, tak - ņirgāties par mērķauditoriju, manuprāt, it nemaz nav prāta darbs.


UPD Parādu uz pirkstiem: domu "Jums tāpat vairs nepienākas šiki autiņi, izklaidēšanās sportojot, spilgtas drēbes, utt., tā ka labāk atlieciet naudu pensijai - zālēm noderēs" es saucu par uzdirsienu.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]toadbeauty
2008-02-14 10:32 (saite)
jā - kopīgā noskaņa kaut kāda sērīga
bet reklāma lielākoties pauž kaut kādu tautas vidējo aritmētisko viedokli. Un liela daļa tautas domā, ka 30 gados "ko't nu es vairs". Mēs to parasti nemanām, jo pa internetu tādi nevazājas. Pārsvarā pāķos tā tauta domā - oi, es jau vecs man jau 30.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2008-02-14 11:37 (saite)
Tikai viena lieta: tie, kas sēc, ka ir veci 30 gados, parasti dzīvo "no rokas mutē", un viņi nezi vai varēs/gribēs pieteikties tam 3.līmenim. Savukārt tie, kas varētu atļauties ielikt katru mēnesi 5-5000 Ls tamā kontā, parasti dzīvo visnotaļ aktīvu dzīvi, tb brauc uz kalniem slēpot, pērk šmotkas un jaunas mašīnas. Un tad atnāk viens reklāmas guru un saka šiem cilvēkiem: "Ei, vecīt, ko ņemies?! Tu tak esi tam par vecu! Labāk to naudiņu atnes man!";>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2008-02-14 12:06 (saite)
Vispār es aizdomājos - kāda būtu bijusi normāla reklāma šajā sakarā, tobiš tāda, kas mani uzrunātu.
Nez, varbūt kāda eleganta dāmīte pāri pa sešdesmit, kas Alpos notraucas ar sniegadēli no kalna, ieiet itāļu krodziņā, pakoķetē ar bārmeni, pasūta sev 1970.gada Bordo un nopūšas: "Eh, labi gan, ka pirms 30 gadiem tam trešajam līmenim sāku maksāt", vai kaut kā tā?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2008-02-14 12:24 (saite)
Jā!!!!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vineta
2008-02-14 12:30 (saite)
Jā!! Tas būtu daudz efektīgāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?