Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2007-11-21 22:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Smalkās kaites
Reizēm iemetu acis kādā no daudzām TV skatāmām kriminālhronikām un apskaužu viņas - tās sievietes +/- manā vecumā - taukainiem, izspūrušiem matiem, aplupušiem nagiem, reibuma aizmiglotām acīm.
Jo viņas dzīvo vienkārši, neiespringstot.
Viņas nesūta savus CV uz smalkām firmām un neraud pēc tam, kad atbilde nav tāda, kā cerēts - aiziet līdz tuvākam tirgum un atrod banānu pārdevējas darbu.
Viņas nenoskata katru "piecērtošo" vīrieti ar rentgena skatienu "vai būs gana labs/tīrīgs/rūpīgs/gudrs/uzvedīgs" - dzīvo ar to, kas pietusējis ("nu i kas, ka dzer, varētu padomāt, ka es pati svētā; nu i kas, ka sit, tak pavisam nenosit").
Viņas nepērk kaķim speciālu pārtiku "ne lētāku par..." - pamet to, kas no vakariņām atlicis, sak, nav jau nekāds princis.
Un man ir tādas nelāgas aizdomas, ka viņas ir daudz, daudz laimīgākas par mums - "kārtīgajām": ar pusizmaksāto dzīvokli, kredītkartēm makā, personisko frizieri/masieri/zobārstu/manikīru, izlutinātajiem bērniem/kaķiem, periodiskajām neirozēm, smalkajām diētām un brendotajiem maiķīšiem.

Tikai viens - vismaz es laikam gan nespētu tā pavisam vienkārši, neiespringstot dzīvot, nu nemāku vairs.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2007-11-22 10:16 (saite)
Nu... Valdība, žīdu-masonu sazvērestība... Apstākļu daudz.
Un Visas prostitūtas arī ir Ļaunās Dzīves upuri, un šī nodarbošanās nevienai no viņām nav Izvēle, mhm;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sirdna
2007-11-22 11:07 (saite)
Es arī neko neteicu par Žīdu Masoniem, Sistēmu, vai ko citu.

Dziļo domu man šoreiz kaut kā neizdodas rakstveidā paskaidrot, gan jau kādreiz dzīvajā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2007-11-22 21:33 (saite)
Oki, vēl parunāsim1 /draudīgi/
;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2007-11-22 11:11 (saite)
Viņas ir savu stereotipu rezultāts. Tāpat kā tu.
Un nē, nolādēts, tā nav kasīšanās pie teikumiem, tas ir izmisīgs mēģinājums izskaidrot, ka sman nepatīk galvenajā domā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2007-11-22 21:44 (saite)
Labi, es tā jūtu, ka galveno domu Tu neesi sapratusi... Mēģināšu uz pirkstiem izskaidrot.
Man te tūliņ žurnālam būs 4 gadi, bet ja es izietu cauri katram ierakstam dienu dienā, tur būtu atrodamas 2-3 Patiešām Īstas problēmas, par ko vērts runāt. Pārējais ir khe, tpu - no pirksta izzīsts, no deguna izurbināts, Cosmo un tml. makulatūras inspicēts. Bet es par to esmu raudājusi, pārdzīvojusi un uztraukājusies. Nahuj?! Tas viss pat nebūtu vienas sīkas 3 sekunžu ilgas domeles vērts.
Un varu saderēt, ka Tavs žurnis ir tieši tāds pats. Un vēl 99 no 100 Cibā lasāmajiem. Visa mūsu - 99 dīvānkucīšu dzīve ir tāda: ar no pirksta izzīstām problēmām, par kurām mēs domājam, kamēr dabūjam grumbas pierē un sirmus matus. (Un ir atkal par ko satraukties.)
Bet ir cilvēki, kas pat par Reālām Problēmām daudz neiespringst. Un viņus es apskaužu! Un skumstu par to, ka šādi dzīvot neprotu, jo kopš beidzās bērnība, esmu nemitīgi iespringusi.

Un Tev nepatīk šī doma? Tev šķiet, ka baigi cēli ir dzīvot apkraujoties ar grabažām? Jo lielākoties jau mūsu dzīves sastāv no grabažām - izdomātām problēmām un patiesībā nevajadzīgām lietām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?