Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-11-07 12:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Palasījos es te vienā Cibas žurnālā komentārus, un attiecībā uz Latviju kā homofobāko valsti ja ne pasaulē, tad Eiropā nudien, sliecos pievienoties ārkārtīgi nepopulārajam [info]unpy viedoklim, ka tā jau nemaz nav. Jā, ir kāds bariņš dimiterveidīgo ekstrēmistu, bet kur viņu nav. Delfu komentāri vispār nav arguments (jo īpaši pilnmēness laikā), kur garantija, ka visu to neraksta kādi daždesmit, nu simts cilvēki - paši sev oponējot un savā starpā rejoties. Sen gan neesmu lasījusi, bet kādreiz bezmaz tā izskatījās.
Un vēl ir interesanti, ka cilvēki, kam ir pazīstami daži geji (iespējams - viens) sirsnīgi atstāsta, ka viņu draugs ir teicis, kā nu šis te LV ticis diskriminēts. Piedodiet, man viņi ir pazīstami steriem - gan puiši, gan kāds pārītis meiteņu, daži no viņiem patiesi tuvi draugi, tak neviens nav stāstījis par smagiem diskriminācijas gadījumiem. Nē, nu var jau būt, ka visi nolēmuši mani saudzēt un ļaut neizkāpt no rūķu-pūķu pasaules :)


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)

Re: nezinu, nezinu
[info]sursurs
2014-11-07 13:40 (saite)
btw - šis toč ir daudz dzirdēts. Ķip sieviete ar sievieti - tas vēl šķiet pieņemami, bet džeks ar džeku - nē.
Man tikko radiniece vēl izteicās, ka ja mums būtu jābalso par viendzimuma attiecību juridisku legalizāciju, balsotu pret. Un ar izteica kko par tēmu, ka sievietes okei vēl, bet džeki ķip iz lielas garlaicības izdomājot, ka viņi ir geji (vai nu tamlīdzīgi).
Btw varbūt vēl pavisam mazā kolektīvā, kur visi ļoti labi viens otru zina, ir draugi un tā, varētu, bet lielākā - nez. Tāpat, piemēram, varu iedomāties, kādu reakciju 9sačukstēšanās, u.tml.) lielā kolektīvā izsauktu, ja vīrietis ar savu otro pusīti - vīrieti aizietu dejot kādu lēno deju, u.tml. Ok - tieša diskriminācija tā nav - nevies jau ikurāt neatlaidīs nākamjā dienā vai ko tamlīdzīgu, bet nu pieļauju, ka daudziem kolketīva dzekiem attieksme varētu mainīties ne uz to labāko pusi..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nezinu, nezinu
[info]kuminjsh
2014-11-07 17:42 (saite)
Nu tad šajā aspektā jau jārunā par diskrimināciju vispār kā tādu: ja atļaujies ierasties viens uz pasākumu, kur citi pa pāriem, uz tevi šā vai tā skatās kā uz kroplīti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nezinu, nezinu
[info]sursurs
2014-11-07 18:29 (saite)
hmm - kāds tam visam sakars ar ierašanos vienatnē? :O
Bet nu lab - Tavus komentus palasīju - strausa politika.. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: nezinu, nezinu
[info]kuminjsh
2014-11-09 21:29 (saite)
Var saukt kā vēlas manu politiku, bet tā man vismaz palīdz dzīvot saskaņā ar sevi un dabu, nevis pārvērš babulī, kas skraida apkārt, histēriski spiegdams par lietām, kas uz viņu neattiecas. Ir pilns ar ļautiņiem, kas kviec, ka LV katrs otrais pensionārs mirst badā (pilnīgs bulšits) vai ka ik dienas pakarās simtiem parādnieku (haha!), lai gan visdrīzāk nepazīst nevienu badā nomirušu pensionāru un pakārušos parādnieku, bet ir pārliecināti, ka tā noteikti IR!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?