Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-10-10 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hmmm, kopš vakardienas viesošanās pie [info]le_minga nomoka doma par biezzupas (vai krēmzupas, kā pareizāk?) pagatavošanu. Varat kaut ko garšīgu ieteikt? ;)

P.S. Tikai davai bez eksotikas! Variantus ar strausa gaļu vai kokosa pienu pat negribu dzirdēt! Un, lūdzu, nemokiet mani ar svešām valodām - vakardienas "liekā"vīna pudele mani nav padarījusi inteliģentāku! ;/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mufs
2014-10-10 18:28 (saite)
vakar Muklājā ēdu biešu krēmzupu , kurā iedrupināts zilais siers.
domāju,ka pagatavošanas būtība līdzīga kā visām krēmzupām, bet es nekad nebiju iedomājusies,ka var bietes un ka tas ir tik ņammīgi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-10-10 20:55 (saite)
Es domāju, ka varētu uztaisīt no bietēm phali silto variantu - ar hmeli-suneli un valriekstiem! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]shelly
2014-10-10 22:44 (saite)
Biešu salāti ar valsriektiem ir ļoti labi, domāju, ka blenderēšana tos nesamaitātu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-10-10 22:54 (saite)
Patiesībā es izmēģināju jau auksto variantu un secināju, ka labāk garšo ar gaļasmašīnu malti - nav tik pļurīga tekstūra. Bet siltais variants verētu būt interesants, pamēģināšu! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?