Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-10-10 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hmmm, kopš vakardienas viesošanās pie [info]le_minga nomoka doma par biezzupas (vai krēmzupas, kā pareizāk?) pagatavošanu. Varat kaut ko garšīgu ieteikt? ;)

P.S. Tikai davai bez eksotikas! Variantus ar strausa gaļu vai kokosa pienu pat negribu dzirdēt! Un, lūdzu, nemokiet mani ar svešām valodām - vakardienas "liekā"vīna pudele mani nav padarījusi inteliģentāku! ;/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kuminjsh
2014-10-10 14:25 (saite)
Jā, jā, jā! Un vēlreiz - jā visām izvirtībām! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pepija
2014-10-10 15:27 (saite)
nu, tad lai iet pati izvirtīgākā recepte tiem, kas neko nav dzirdējuši par kalorijām un veselīgu dzīvesveidu :)
pāris sīpolus un vairākas daiviņas ķiploku apcep ar garšvielām (timiāns vai hmeļi-suneļi vai paprikas pulveris vai kumins vai viss kopā ar pipariem un sāli), piegāž klāt lielo bundžu tomātu savā sulā (es tos tomātus drusku tomēr sagriežu sīkāk), pielej saldo krējumu, uzvāra, sablenderē. Un tad iemaisa kausēto klasisko Dzintarsieru. un tad verdošā ieber maisiņu saldēto tīrīto garneļu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-10-10 15:28 (saite)
;)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]evy
2014-10-10 17:12 (saite)
AAAAAAAAA!
//skrien uz veici peec tomaatu bundzhas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]le_minga
2014-10-10 17:44 (saite)
šitā garda gan :)
es tik to ķiploku necepinu iepriekš, bet gan beigās svaigu iespiežu - manšķiet labāk ar garnelēm kopā iet :) + dilles vēl :) (svaigas, pa virsu - ja ie pieliktas garneles, savādāk var iztikt)

Gardums :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2014-10-10 18:04 (saite)
ak, kaut manas acis to nebūtu skatījušas :DDD
tagad nebūs miera, kamēr nedabūs noēsties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?