Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-10-10 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hmmm, kopš vakardienas viesošanās pie [info]le_minga nomoka doma par biezzupas (vai krēmzupas, kā pareizāk?) pagatavošanu. Varat kaut ko garšīgu ieteikt? ;)

P.S. Tikai davai bez eksotikas! Variantus ar strausa gaļu vai kokosa pienu pat negribu dzirdēt! Un, lūdzu, nemokiet mani ar svešām valodām - vakardienas "liekā"vīna pudele mani nav padarījusi inteliģentāku! ;/


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]antuanete
2014-10-10 13:43 (saite)
Mana iecienītā ķirbju biezzupa - eļļā apcepina smalki sagrieztu sīpolu un uz rupjās rīves sarīvētu burkānu, tad pievieno krietni daudz sarīvēta ķirbja (ķirbi un burkānu var apstrādāt arī ar virtves kombainu vai smalcinātāju), sutina, kamēr viss ir mīksts un ķirbis atsulojies (ja nav pietiekami šķidruma, pielej ūdeni). Garšvielas pēc ieskatiem. Beigās piemaisa paciņu kausētā siera un visu sablenderē.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-10-10 14:25 (saite)
Paldies! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?