Antuanete ([info]antuanete) rakstīja,
Mana iecienītā ķirbju biezzupa - eļļā apcepina smalki sagrieztu sīpolu un uz rupjās rīves sarīvētu burkānu, tad pievieno krietni daudz sarīvēta ķirbja (ķirbi un burkānu var apstrādāt arī ar virtves kombainu vai smalcinātāju), sutina, kamēr viss ir mīksts un ķirbis atsulojies (ja nav pietiekami šķidruma, pielej ūdeni). Garšvielas pēc ieskatiem. Beigās piemaisa paciņu kausētā siera un visu sablenderē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?