Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2014-07-07 21:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Poll #20105 Aptauja vīriešiem (precizēju - cilvēkiem ar peni)
Open to: All, results viewable to: All

Tu uzzini, ka radinieci/kaimiņieni/labu draudzeni klapē vīrs. Tava reakcija

View Answers

parunāsi kā vīrs ar vīru, tb iedosi bietē
1 (10.0%)

pie tikšanās starp citu ieminēsies, ka nav smuki tā darīt
0 (0.0%)

ziņosi policijai
2 (20.0%)

neiejauksies - galu galā svešas ģimenes lieta un tā
1 (10.0%)

nogrozīsi galvu un nospriedīsi, ka gan jau pati vainīga - tās sievietes novedīs jebkuru
0 (0.0%)

gudri dirsīsi internetā Rudzīša stilā
1 (10.0%)

cits variants
5 (50.0%)

Cits variants

View Answers

Tas pats jautājums cilvēkiem bez krāniņa

View Answers

parunāsi kā sieva ar vīru, tb uzspodrināsi džekam strazdubūri, izmantojot palīglīdzekļus - gludekli, pannu, mīklasrulli
7 (35.0%)

neiejauksies, jo galu galā svešas ģimenes lieta
1 (5.0%)

ziņosi policijai
2 (10.0%)

mierināsi upuri un dzirdīsi ar šampi
2 (10.0%)

cits variants
8 (40.0%)

Cits variants

View Answers


P.S. Šoreiz ne par mani. Bet esmu bijusi šādā situācijā, un man ir VIEDOKLIS par latviešu vīriešiem. Pārlieciniet mani, ka man nav taisnība!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zvirbuleens
2014-07-08 15:38 (saite)
Es to nenoliedzu, dari tā, un vēlu veiksmi. Tomēr tā mums būs grūti saprasties. Labi, lai tā būtu.
Jā, Tu man pilnīgi neko nelūdzi. Bet es tomēr, kā redzi, neesmu vienaldzīgs pret Tavu, kā man šķiet, agresīvo stilu.

Es jautāju pavisam ko citu, uz ko Tu neatbildēji. Arī labi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-08 15:44 (saite)
Zini, ir pietiekoši daudz cilvēku, ar kuriem man nav "grūti saprasties" (un viņiem ar mani tieši tāpat), tādēļ it nemaz neraudu, ja kādam ir grūti, jo vairāk - uzskatu, ka tās ir šī cilvēka problēmas, jo man - kā saka, bērni nav kopā jākristī :)
Neredzēju nekādu jautājumu, ne arī jautājuma zīmi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2014-07-08 15:53 (saite)
To es saprotu. Tomēr tās nav vairs tikai šī cilvēka problēmas, kad runa ir par attiecībām un par vardarbību, par ko vispār mēs te tā kā diskutējam :)

Jautājums bija "Atvainojos, ka iejaucos, bet vai šī nebija verbāla agresija?"
Ļoti saistīts ar apspriežamo tēmu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-08 16:12 (saite)
Neredzu sakaru. Es patiesām nedomāju, ka man vajadzētu censties par visu vari izpatikt KATRAM, kurš trāpās manā ceļā. Tev šķiet, ka es esmu agresīva, 10 citiem šķitīs, ka viss ok, normas robežās, pat neko nepamanīja, tad rodas jautājums - kura problēma tad tā ir? Mana, Tava vai 10 citu cilvēku? Man šķiet, ka tomēr Tava :)
Tālāk, atbilde uz jautājumu, ko iepriekš nepamanīju. Neuzskatu, ka tā bija agresija, tā bija "kā mežā sauc, tā atskan". Cilvēks atnāk lekties manā mājā (mans žurnāls ir mana virtuālā māja), un es viņam vienkārši paziņoju, ka viņš ir dirsa, jo liek kājas uz galda. To, ka kādam no malas šķiet, ka vārds "dirsa" ir ņe kamiļfo, un nekas tāds briesmīgs netika darīts, lai kādu tā sauktu, nu sorry, neesmu piecītis, lai visiem patiktu, un mana rīcība visiem un katram izsauktu orgasmu no sajūsmas! :)

Un par posta tēmu. Iespējams, ka liela daļa nepamanīja vai nesaprata (nu izskatās gan, ka sievietes saprata) - aptaujā bija rakstīts "radiniece, kaimiņiene, laba draudzene", tb gana tuvs cilvēks. Tb kā Tu, konkrēti Tu reaģēsi, ja Tev tuvam cilvēkam darīs pāri. Dirsīsi no sērijas "viena pagale nedeg"? Vai reāli šī cilvēka dēļ būsi gatavs jel uz kādu rīcību?
Man ir zināma ne viena vien epizode (no personiskās un draudzeņu dzīves), kad tuvinieki - latvieši, jo sevišķi vīrieši pagriez muguras un izliekas neko neredzam. Ko es gribēju panākt ar šo aptauju? Cerēju, ka te kādi vīrieši - kaut vai samelojot - ieklikšķinātu, ka nē, viņi vienaldzīgi nepaietu garām. Nu ko, aplauzos. Paietu, un vēl kā, visiem pohuj. kak strashno žitj...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2014-07-08 17:08 (saite)
Btw, es tikai gribēju piebilst par savām sajūtām. Es arī sev šķietu šajā žurnālā brīžiem pret Tevi agresīvs, bet ar citiem cilvēkiem, ar kuriem satiekos un kuru žurnālos rakstu, es tā jūtos ļoti, ļoti reti. Bet man ne prātā nenāk tad kādu sist, pilnīgi spēju sevi kontrolēt vismaz fiziski, vispār esmu mierīgs pēc dabas, tāpēc man ir grūti pieņemt ko tādu, ka vajag sadot kādam pa tauri, lai viņš kļūtu labāks.
Es atķeksēju "cita atbilde", bet vienaldzīgs es noteikti nepaliktu un gadījumā ar tuvu cilvēku vispār nav man ne mazāko šaubu, ka aktīvi rīkotos.

"Man ir zināma ne viena vien epizode (no personiskās un draudzeņu dzīves), kad tuvinieki - latvieši, jo sevišķi vīrieši pagriez muguras un izliekas neko neredzam."
Jā, tas ir bēdīgi. No dažādām citām dzīves epizodēm es, man šķiet, lieliski saprotu, kāpēc tā notiek, bet labāk paklusēšu. Jo tas neko nemainīs, varu tikai tapt par "dirsēju Rudzīša stilā, hehe :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-08 17:42 (saite)
Nu es pilnīgi mierīgi spēju pieņemt, ka neesmu Tev mīļākais virtuālais tēls. Visdrīzāk, Tu lasi šo žurnālu tikai tāpēc, ka uzskati mani par kaut kādu dīvainu fenomenu, ar kādiem Tavā saskarsmes lokā ikdienā nenākas satikties.
Jā, arī Tu mani pa reizei esi besījis tieši ar šo pasīvo agresiju, kas jūtama no komentiem. Tikai iepriekš man nebija tāds garīgais, lai sāktu kaut kādas diskusijas. Par to, vai tu tikai šeit tā izpaudies, vai citur arī, nemāku spriest - īpaši nevienam pa komentāriem nedzenājos pakaļ, tāpēc neesmu ievērojusi.:)
Saprast... Da saprast es varu visu kaut ko - ij Hitleru, ij Pinočetu, bet vai tāpēc šāda rīcība man šķistu pieņemama un attaisnojama? Ņi-hu-ja! Es arī tos pašus varmākas spēju saprast un atkost viņu motīvus, bet vai tāpēc viņi nebūtu pelnījuši ar pannu pa galvu un lodāmuru pakaļā? Ņi-hu-ja! Saprast un piedot? Da ejiet jūs pūtēju orķestri diriģēt!
Nu kaut kā tā:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2014-07-08 18:17 (saite)
Varbūt "saprast un piedot" nozīmē tikai un vienīgi vieglāku dzīvi pašam? Kaut gan laikam ne visiem tas der, nezinu.
Bet visādi slimie ir un droši vien būs vienmēr, kaut, ceru, ar laiku mazāk, bet ne tāpēc, ka citi viņus apsitīs un paši kaut kā tajā laikā paliks dzīvi un kļūs laimīgi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-09 00:51 (saite)
Nu nez, vai nu Tu esi naivs vai vienkārši cilvēki sākusi par visu vairāk runāt un tāpēc krīt acīs, bet man izskatās, ka visādu slimiķu ar katru gadu kļūst arvien vairāk...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zvirbuleens
2014-07-09 02:14 (saite)
Es neesmu naivs, es tikai spriežu nevis pēc TV vai portāliem, bet pēc šādu cilvēku koncentrācijas savā tuvumā, kas ir apaļa nulle. Agrāk tā nebija. Protams, tur varētu būt arī kaut kāda likumsakarība, bet lai nu tas paliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2014-07-09 11:43 (saite)
Es arī spriežu ne pēc TV, man tāda nav jau kādus 3-4 gadus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?