Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
Neredzu sakaru. Es patiesām nedomāju, ka man vajadzētu censties par visu vari izpatikt KATRAM, kurš trāpās manā ceļā. Tev šķiet, ka es esmu agresīva, 10 citiem šķitīs, ka viss ok, normas robežās, pat neko nepamanīja, tad rodas jautājums - kura problēma tad tā ir? Mana, Tava vai 10 citu cilvēku? Man šķiet, ka tomēr Tava :)
Tālāk, atbilde uz jautājumu, ko iepriekš nepamanīju. Neuzskatu, ka tā bija agresija, tā bija "kā mežā sauc, tā atskan". Cilvēks atnāk lekties manā mājā (mans žurnāls ir mana virtuālā māja), un es viņam vienkārši paziņoju, ka viņš ir dirsa, jo liek kājas uz galda. To, ka kādam no malas šķiet, ka vārds "dirsa" ir ņe kamiļfo, un nekas tāds briesmīgs netika darīts, lai kādu tā sauktu, nu sorry, neesmu piecītis, lai visiem patiktu, un mana rīcība visiem un katram izsauktu orgasmu no sajūsmas! :)

Un par posta tēmu. Iespējams, ka liela daļa nepamanīja vai nesaprata (nu izskatās gan, ka sievietes saprata) - aptaujā bija rakstīts "radiniece, kaimiņiene, laba draudzene", tb gana tuvs cilvēks. Tb kā Tu, konkrēti Tu reaģēsi, ja Tev tuvam cilvēkam darīs pāri. Dirsīsi no sērijas "viena pagale nedeg"? Vai reāli šī cilvēka dēļ būsi gatavs jel uz kādu rīcību?
Man ir zināma ne viena vien epizode (no personiskās un draudzeņu dzīves), kad tuvinieki - latvieši, jo sevišķi vīrieši pagriez muguras un izliekas neko neredzam. Ko es gribēju panākt ar šo aptauju? Cerēju, ka te kādi vīrieši - kaut vai samelojot - ieklikšķinātu, ka nē, viņi vienaldzīgi nepaietu garām. Nu ko, aplauzos. Paietu, un vēl kā, visiem pohuj. kak strashno žitj...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?