Pātaru Ansis ([info]kuminjsh) rakstīja,
@ 2012-03-19 20:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:ēdamlietas

Variācija par kičari tēmu
Tā kā svētdien man ienācās kāds gabaliņš labas jēra gaļas, izdomāju pataisīt plovu, tak neīstajā brīdī acīs ietrāpījās šķeltie zirņi un tapa variācija par kičari tēmu. Latviskā garā;)

Sagriezu pusgredzenos 2 lielus sīpolus, apcepu čuguna katlā,
pievienoju aptuveni puskilo jēra šķiņķa bez kauliem, sagriezta gulaša lieluma kusaciņos,
uzkaisīju bišķi kumīna, pārs nažagalus malta ingvera, kādas 2 tējkarotes karija
visu bišķi piesvilināju,
piebēru 2 palielus uz dārzeņrīves sarīvētus burkānus,
apcepu visu,
uzlēju verdošu ūdeni, lai pārklāj,
piebēru aptuveni 2/3 glāzes grūbu un aptuveni tikpat dzelteno šķelto zirņu,
pusstundu pasutināju uz uguns, pagaršoju, piemetu sāli, tad vēl pusstundu paturēju zem vāka, bet bez uguns.

Jāsaka, ka garšīgs vells! Un gaļa patiesībā tur ir galīgi lieka;DDD



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pepija
2012-03-19 20:46 (saite)
es nemaz nezinu, kas ir kičari...ar gaļu, bez gaļas....un grūbas man arī ir vēl atklājams kosmoss, bet es jau esmu dažas receptes piespraudusi smadzeņu garozai :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kuminjsh
2012-03-19 21:00 (saite)
Nespraud - taisi!;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?