Kurvjzieža kontemplācijas

Testaments.

Krāšņais Kurvjziedis

Testaments.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
esmu šeit vairākkārt rakstījusi par savu vēlamo bēru pleilisti, bet cilvēku atmiņa ir īsa, tāpēc atkārtošos vēl un vēl.

Ja man nevilšus gadās pēkšņi nomirt, bez iespējas iepriekš rakstiski vai skaļi un uzstājīgi paust savu gribu par atvadu rituāliem, tad mīļie cibiņi, tie, kuri tobrīd vēl būs manā draugu lokā - lūdzu, lūdzu, izdrukājiet šo un, ja mana piemiņa jums kaut ko nozīmē (es tagad pasīvi agresīvi manipulēju, bet citas izejas nav), lūdzu, lūdzu, nepieļaujiet nekādu latvju tautasdziesmu vai vēl trakāk - šlāgeru - atskaņošanu manās bērēs. Nedz pie zārka, nedz pie kapa, nedz kaisot pelnus.
Ja nu noteikti kādam vecūksnim vajag kaut ko latviski, tad drīkst kaut ko no agrīnā "Pērkona", un tikai!

Un, jā - manas iespējas tajā brīdī kaut ko ietekmēt būs ļoti ierobežotas, tāpēc no sirds lūdzu - ja kāds var atskaņot "Nothing else matters" vai, sliktākajā gadījumā, "Unforgiven", esmu jau tagad ļoti pateicīga. Tāpat mani (pašreizējo, vēl dzīvo mani) mierinātu un priecētu apziņa, ka skanēs kaut kas no Leonarda Koena ("You want it darker", "So long, Marianne" etc.) un pavisam nedaudz - no Nika Keiva.

Vēl nezinu, ko varu apsolīt pretī (izņemot aizvērtu geštaltu un nespokošanos, protams), bet varbūt man vēl ir nedaudz laika nopelnīt mazliet naudas un piedāvāt jums kādu konkrētāku atlīdzību.


(Ar savu ģimeni īpaši nerēķinos, diemžēl visu organizēs sievietes, un manas ģimenes sieviešu muzikālā gaume ir ļoti atšķirīga no manējās.)
  • Kā tad bez Ērika bērēs? https://www.youtube.com/watch?v=JxPj3GAYYZ0
  • Mātei draudēju, ka tajā brīdī nolaižas zārks, uzlikšu šo: https://www.youtube.com/watch?v=bLCrpcWkxyg&ab_channel=MonkeyZero16
    • Jā, šādi paziņojumi motivē cilvēku regulāri apmeklēt ārstus, vingrot no rītiem un veselīgi ēst!
  • Jūtos pagodināta to zināt.
  • bet tu kārtīgi izziņo, kad mirsi, jo es parasti visu uzzinu tikai pēc tam, kad viss ir noticis. es nezinu, kā var nomirt ar lielu blīkšķi, bet tas arī tev arī ir jāieplāno. domā, tās ģimenes sievietes baigi apziņos cibu? klusām noraks ar Rōzenštrauhu.
    • Vot, jā, es ar par šito baidos, un, pasarg Dies, ar Saulīt tecēj tecēdama
    • Nē.
      Ja nopietni (un es šo rakstu nopietni), tad par lielāko daļu - to skaitā dzīvē nekad nesatiktu - cibiņu nāvēm esmu uzzinājusi ļoti operatīvi, un vairākkārt arī bijusi viņu bērēs.

      Protams, pastāv iespēja, ka dzīvošu vēl ļoti, ļoti ilgi (kas ir mazāk ticams) , bet tomēr ar lielāko daļu savas frendlistes man ir arī kādi citi tieši vai pastarpināti kontakti.

      Tāpēc, piedodiet, uzzināt nāksies.
  • njā. arī periodiski apdomāju pleilisti.
  • nesen biju beerees kur pie visam citaam sausmaam speleja tiesi slagerus un tautasdziesmas, laida kapaa ar Put vejini janemaldos. plus izvaditaja teksti, kada ta izcila laime dzimtajaa smiltii guleet. nu, ja no ta var izvairities, tad jaizvairas !
    • Vai ne! Pārsvarā tas, kas notiek kapličā, būtu jāvērtē kā līķa apgāniīšana.
    • Man šķiet ka ja novēl savu ķermeni medicīnai/ zinātnei tad no šī cirka var izvairīties, otrs variants ir krionēšanās bet nu tas gaumes lieta.
      • vai ari - var pats saplanot kaa tam balaganam bus but! lai nak visi ziediem rotatas cepures un dejo pie Rolling Stones
        • Nu jā viņi var dejot un atskaņot tos ripojošos akmeņus kamēr es guļu šķidrajā slāpeklī piesūcināts ar DMSO-etilēnglikolu. Tad man tas troksnis noteikti netraucēs. Tā var sarunāt.
  • "Nothing else matters" un "You want it darker" es accerēšos.
    Pārējo diezvai, jo zivīm atmiņa esot uz 15 vai 30 sek, neatceros (nu, lūk).

    50-nieki sāk izteikt vēlmes, haha. Pirms kāda pusgada es izteicu uzticamākajam draugam testamentu, ka "ja es nomirstu, bez aktuālas saimnieciskas vajadzības (jo shit tuvajiem tad ir garantēts, diemžēl), no call and no warning – nevienam neizziņot. Pilnīgi nevienam, izņemot bērnu, jo citādi bērns tev vnk nepiedos visu dzīvi. Citi lai uzzina meibi pēc gadiem, vai nekad.

    Draugs, ar full respekt, pieņēma manu pēdējo vēlēšanos.

    Good luck to us!
  • My Body Is A Cage? Ko sak par to? Nu tur dažādos izpildījumos, bet Pītera Gabriela kovers ir tāds, kur var drusk lēno valsi pagriezt.
  • oi, nē, man vienmēr liekas, ka man vismaz līdz deviņdesmit atmērīts, nav ne testamenta, ne mūzikas saraksta. mammai gan pirms gadiem desmit paprasīju, lai saraksta listi ar apziņojamajiem cilvēkiem -
Powered by Sviesta Ciba