Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Sproģa vaimanājošā taisnošanās visu padara daudz sliktāku. Savu melno darbu te dara arī dženders - raudulīgumu vīriešiem var piedot tikai tad, ja viņus jau mīl; pret tiem, kuri vēl nav iemīlēti, publiska pinkšķēšana izsauc tikai žēlīgu pretīgumu. Turklāt šajā situācijā - piesakot sevi kā valsts prezidenta kandidātu/-i, arī sievietei neviens neieteiktu publiski zemoties kā ļaunu ļaužu valodās kritušai nabadzītei.
Vai nu tu, čomiņ, lāga nesaproti, kur iepinies - un tad esi par dumju šim amatam, - vai arī nespēj turēt sliktas publicitātes stresu - un tad tu esi daudz par švaku šim amatam.
  • Neveicas mums ar tiem prezidentiem, vienīgais jēdzīgais bija VVF, otrs potenciāli jēdzīgais saslima smagi [černobiļas likvidators, sekas].
  • Tur vispār viss dīvaini, no vienas puses, protams, baptisti ir ļoti organizēti vēlētāji, no pavisam citas - nevaru iztēloties, ka jebkurš godprātīgs katolis, pareizticīgais vai vecticībnieks varētu iztēloties lielāku murgu kā kaut kādu nožējojamu sektantu par prezidentu :))
  • Nu, ņemot vērā, ka mums prezidenti viens par otru "krāšņāks", šāds kadrs ļoti labi ierakstās lejupejošajā līknē. Domā, ka sūdīgāk vairs nevar būt? Tadammm - pārsteigumiņš!
  • tagad jau atsaucis savu kandidatūru. Tagad jāgaida, ko Saskaņa izvilks nākamo :>
  • Laikam tomēr saprata, kur iepinies un atsauca kandidatūru. Bet reputācija jau sadirsta.
  • Runa ir burvīga, tāds svētdienas sprediķa un Jaungada uzrunas mistrojums.
    • Vispār man radies iespaids, ka viņš pats sev tik šausmīgi patīk ("lielisks tēvs, dēls, vīrs, pilsonis..."), ka atskārsme par to, ka kādam viņš varētu arī nepatikt viņam ir absolūts šoks.
Powered by Sviesta Ciba