Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgie līdzpilsoņi, kā es še stāvu un citādi nevaru - mēs varam tolerēt dzimuma un sugas maiņu pēc indivīda iegribas. Mēs varam būt ļoti iecietīgi un atbalstoši pret cilvēka laulībām ar putekļu sūcēju. Mani ne mazākajā mērā nesatrauc sakramentu apgānīšana un melnās mises.
BET!
Kad es redzu maijā tirgotas saulespuķes un mārtiņrozes (!!!), man ir jākliedz, ka dievi neļausies apsmieties un Sodomas, Gomoras, Bābeles un Dvīņu torņu liktenis piemeklēs mūs visus par tādu nešķīstību. Kurš tādā mērā grēko pret taimkodu, tas iestājas pret visiem dabas likumiem uzreiz un nesodīts nepaliks. Būs liela kaukšana un zobu trīcēšana, būs piķa lietus un Jērikas bazūnes.

Jo TAS nudien ir aizgājis par tālu.
  • Tirgo, tirgo. Siltumnicā ar varu izdzinuši podiņos.
  • Āmen.
    Par šo pirmdien tieši bija diskusija.
    Ar likumu aizliegt mārtiņrožu tirgošanu maijā. Sodīt pircējus, saslēgt rokudzelžos. Vienalga. Tas ir jāizbeidz!
  • Piedzīvoju šo ainu visā tās drausmībā. Aizvakar ar paziņu kopā izvēlējāmies puķes dzimdienai. Es savu pušķi, viņš savu. Un viņa izvēle bija... ta-dām! - baltas MĀRTIŅROZES. Man parādījās sajūta, ka daudz ko par viņu vēl nezinu.
  • Redziet banāni decembrī viņus neuztrauc.
    Svaigi tomāti janvārī arīdzan.
    But give it to the landlord, when the rent comes 'round,
    He throws it in the toilet and he flush it down:


    Love Power
  • Nu beidz! Pirms gada šajā dienā sniga. Viss ir relatīvs.
  • biju bērēs latgalē un nevarēju nepamanīt lielo mārtiņrožu daudzumu, cauri visam nodomājot ''wtf''
  • Absolūti piekrītu.
    Tas ir Gandrīz Tikpat Traki kā gladiolas JŪLIJĀ vai AUGUSTA SĀKUMĀ.
    • Jā.
      Un tā vulgārā dabas piesmiešana nenotiek bada dēļ - ar ko var mēģināt attaisnot (vai vismaz saprast) visādas uzziedināšanas, izplaucēšanas ziemā, kad vienīgie sezonālie florālie dekori būtu skujkoku zari. Nu, labi - tad izmisumā cilvēks sadara dīvainības un pats savu perversumu apzinās.

      Bet laikā, kad viss kosmoss vārās un mutuļo pavasara ziedos, tirgot pēc dubļaina sniega un svecīšvakara smaržojošās mārtiņrozes - tas ir kaut kas tāds, kam manas smadzenes nerod izskaidrojuma.
      Tas ir kā kaislīga medusmēneša laikā pieķert jauno vīru vannasistabā seksuāli izmantojam plīša lācīti.
  • Pievienojos sašutumam! Ir gadījies jūlijā mēğināt iepirkties ziedu veikalā, kur tikai rudens ziedi un milzīgi, pēc visa beigām smirdoši kerizantēmu podi.
Powered by Sviesta Ciba