Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ģimene - cilvēki, ar kuriem tevi tā īsti nesaista nekas, izņemot radniecību. Būt miesai no kādas lielākas miesas, kaulam no kāda lielāka kaula, nepagurstoši mācīties, ka mīlestība ir gribas akts, un katru gadu no jauna ieraudzīt laimi svētajā pienākumā būt kopā ar cilvēkiem, kurus neesi izvēlējies.
  • Sis jau gandriiz kaa kad Rudziitis buutu rakstiijis
  • Nu nav jau tā ka obligāti jābūt kopā. Paveic savu svēto pienākumu, apsveic, sabučo un dodies uz vietu kur vēlies būt. Vismaz saviem, nu jau lielajiem dēliem, ļauju brīvu izvēli. :))
  • Dažreiz labāk mīlēt sevi, tiešām. :)
  • ar svētajiem pienākumiem nevajag pārspīlēt un jāpatur prātā, ka tie ir ne tikai tev, bet viņiem arī. Lai uzvedas kā cilvēki.
  • Nav tik traki.
    Taču vēsts, ka arī ceturtajā dienā vēl kāds atbrauks, liek apsvērt, vai negriezt vēnas.
  • Tu to sak konkrēti par savu ģimeni vai tas tev tāds universāls spriedums par ģimeni un radniecību kā tādu? Es nebrīnītos, ja tavi vecajie būtu totāli mēsli, ņemot vērā tavus mūždien depresīvos un sevis nīstošos, sarkastiskos rakstus, bet ieteiktu neprojicēt savu negatīvo pieredzi uz vispārību. Ģimene un radi, ja sakarīgi un labi audzināti, ir skaista un patīkama lieta. Lieta, kas mūsdienu narcisistiskajā un untumainajā kultūrā liels deficīts.
    • Lai cik mīļi un labi arī nebūtu ģimenes locekļi, pa reizei tomēr vajadzīga arī distancēšanās. Un ne vienmēr sevi var ieslēgt lielās visaptverošās mīlestības, laipnības un pateicības režīmā. Un ja ģimene spēj spēj to saprast un pieņemt, tad tas ir milions.
    • pats tu esi totāls mēsls ar negatīvu pieredzi, kuru projicē uz manu ierakstu.

      paklau, šis ir pēdējais brīdinājums pirms bana. Nekomentē, lūdzu, manus ierakstus, ja neesi pārliecināts, ka saproti, ko esmu gribējusi teikt. Un, ja esi pārliecināts, tad padomā vēlreiz, cik liela (parasti - milzīga) ir iespēja, ka tava pārliecība ir aplama un tu visu, kā parasti, esi sapratis pilnīgi garām.

      Un, ja gribas vienkārši bezsakarā iedirst kaut ko rupju un agresīvu, kā tas ir šoreiz (un neskaitāmas citas reizes, īstenībā - visbiežāk no tavas puses), tad pievaldi pirkstus un klavieri.
    • Vai arī - ej pie sava komrāda Jebalaitunga un izvemies tur, jums tās sadomazo izpriecas jau ierastas.
    • Cik nožēlojamai jābūt tavai dzīvei, lai pat Ziemassvētku naktī turpinātu piesārņot netu ar tev konstanti piemītošā smagā butthurta izpausmēm?
Powered by Sviesta Ciba