Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jāpiezīmē (lai pašai neaizmirstas uz vecumu), ka vienmēr esmu ļoti labi pacietusi kailumu - gan savu, gan svešu, vienlaikus nejuzdama vajadzību protestēt pret ssabiedrības iedibinātām tradīcijām to slēpt un piesegt. Neesmu nūdiste, neesmu vuāriste, kopš pubertātes hormonvētru noplakuma gan sava, gan pretējā dzimuma plikņus uzlūkoju bez pastiprinātas ziņkāres un ar visnotaļ neitrālām emocijām.
Attiecīgi man vienmēr bijis grūti saprast saasinātās reakcijas uz ekshibicionistiem - visādiem mētelīšu virinātājiem utml. Paritinot atmiņu kamolīti, jāatzīst, ka līdz kādam grūti konkretizējamam agrīnās jaunības laikam, neierastā brīdī atkailinātie vīriešu dzimumorgāni spēja izraisīt satrūkšanos vai pat iespiegšanos, taču šobrīd esmu vairāk nekā pārliecināta, ka tās pamatā bija neapzinātā pieaugušo reakcijas pārņemšana. Diez vai šādas bailes rastos, ja, pirmoreiz sastopot virinātāju, uz manu patieso ziņkāri un izbrīnu, vecmāmiņa būtu nevis kniebusi man rokā un desmit pūķu baisumā šņākusi: "NESKATIESSSS!!!!", bet gan mierīgi paskaidrojusi, ka ir tādi jocīgi, varbūt pat slimi onkuļi, kuriem uznāk vajadzība, citiem redzot, izkarināt pliku krāniņu. Par viņiem nav smuki smieties un no viņiem nevajag baidīties.
Jo galu galā - kas gan dzimumloceklī ir briesmīgs? Labi, to var izmantot kā seksuālās vardarbības rīku. Tomēr ar rokām vai kājām (īpaši apautām) iespēja sagādāt citam cilvēkam sāpes ir daudz lielāka, taču to demonstrēšana nevienam šausmas un pretīgumu neizraisa, vai ne?
  • briesmīgs nē, bet nedaudz nepatīkams, jo, nu, varbūt es nevēlos iesaistīties kādas personas sexy-time akcijās. bet man prasīts netiek - tieku nostādīta fakta priekšā, tipa, tu skatīsies uz manu krāniņu un man to tā būs baigais kaifs.
    • Es gan daudz nezinu par viņu psihes īpatnībām, bet vai nebija tā, ka tieši baiļu izrādīšana ir tā, kas sagādā kaifu? Resp., ja reakcija ir neitrāla vai nekāda, tad jau tu nekādā spēlē nepiedalies, vismaz ne vairāk kā tad, ja kāds masturbē, fantazēdams par tevi.
      • tas, vai viņam ir labi, vai ne visai, nav gluži problēma; problēma ir princips, kurā es - tiešāk vai netiešāk - tieku iesaistīta kādas personas seksuālajās aktivitātēs bez manas piekrišanas.
        Pliki ļaudis man ir vienaldzīgi, nu, tur apdzērušās kundzītes, kas lepni soļo pa brīvības ielas braucamo daļu vienās apenēs u.tml., bet visi šitie dročītāji un virinātāji man nešķiet ok.

        Piemēram, skolas laikā sporta zāles ģērbutves logiem pretī esošā mājā bija tāds vīriņš, kurš mēdza tusēt pliks pie loga, kamēr ģērbtuvē notika rosība. Sākotnēji viņa plikais stāvs izraisīja interesi (dažāda veida) skolniecēs, acīmredzot tas viņam patika, bet, kad plikais vīriņš bija kļuvis par ierastu parādību pretējās mājas logā un pārģērbšanās procedūra tika izveikta, ignorējot viņa zibināšanos, vīriņš sekojošajā reizē uzradās un pārsteidza mūs ģērbtuves dušās...

        • tb, nekad nevar zināt, vai vīriņš, ja viņa tireklītis tev būs pohuj, kaunpilni atzīs savu sakāvi un aizvāksies, vai arī pāries nākamajā līmenī, lai tomēr izprovocētu tās bailes vai kādas nu reakcijas viņam ir vajadzīgas...
  • Jā, mana reakcija, kad pirmo reizi sastapu virinātāju, bija mierīga un neitrāla (ap 10 gadu vecumā), jo mamma jau iepriekš bija skaidrojusi, ka tādi gadījumi mēdz būt.

    Bet ar kailumu - jāatzīst, ka tas mani tieši pastiprināti interesē un noteikti nav vienaldzīgs, abu dzimumu gadījumā.
  • ja tāds tips pēkšņi iet man blakus, pimpi raustīdams, es drīzāk esmu sašutusi un šokēta par manas intīmās saskarsmes distances pārkāpšanu (kas katram cilvēkam, varbūt izņemot japāņus, ir pusmetrs).

    visus pārējos, attālinātākos, esmu spējīga rupji pasūtīt turp, kur viņiem, manuprāt, būtu jāiet.

    bet nupat vakar lasīju, ka Tallinā pliks izvirtulis uzbrūk sievietēm parkā... tā ka par bīstamību vēl var strīdēties.
    • Uzbrukt var gan pliks, gan apģērbts, bīstamība ir vardarbīgos mērķos, nevis kailumā.
  • ja par ekshibicionismu

    zini, man nupat ienāca prātā līdzība, ka visa šī cibošana ir sava veida plika krāniņa kratīšana. ja cilvēki negribētu atkailināties, rakstītu privātā papīra dienasgrāmatā visu, kas ienāk prātā. bet tā ekshibējas, bieži vien provocē, lai izsauktu REAKCIJU, un vienalga, kādu;)
  • tā kā neviens ar mani nebija runājis un arī staigāju es pārsvarā viena, tad šie tipi man vienmēr ir izraisījuši ziņkāri, un izraisa vēl aizvien.

    kas attiecas uz šodienas notikumu pie laras - bērnu izglītošanu parasti veicu pēc iepriekš apdomāta plāna, un ereģējuši krāniņi nebija mana knapi runājošā trīsgadnieka apmācības plānā. varbūt jāmaina plāns.
  • es bērnībā sabijos, jo nesapratu, ko viņš dara sev zem jostas un kāpēc acis tik trakas
  • man šo neitrālo attieksmi sabojāja onkulis, kurš atnāca savu krāniņu paaiztikt turpat blakus uz dīvāna, uz kura pildīju matemātikas mājasdarbus. un es nezinu, man virinātājs liek satrūkties, jo nezinu, kas katram konkrētajam virinātājam vēl ir par nolūkiem, jo ne vienmēr tas ir standartīgs, kas apmierināsies tikai ar šo baiļu-kauna paradoksu.
  • dzimumloceklis jau ir ari baudas avots, bet tādās situācijā kkā neviens par to nedomā, ibo atklāta vicināšanās tomēr ar novirzi no normas un anormālību asociējās.
  • man bija kādi desmit gadi un es sabijos gana stipri, kad pilnā trolejbusā viens tāds sāka strīķēties gar mani murminot un pūšotelšot. vēl ilgi izvelējos citus transporta līdzekļus. jaatzīst, ka tas lielā mērā bija seksualās audzināšanas neesamības dēļ.
    mūsdienās gan arī neesmu sajūsmā, ja, paceļot galvu no dvielīša ļaužu pilnā pludmalē, turpat cieši virs galvas karājas debesu zvani, kurus demonstrē it kā nūdists, kas tomēr klaiņo ārpus saviem areāliem. ne vienmēr kailums ir estētisks.
Powered by Sviesta Ciba