Kurvjzieža kontemplācijas

Par TO

Krāšņais Kurvjziedis

Par TO

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jau 1993.gadā paķiķināju par G.Repšes trāpīgo apzīmējumu sieviešu žurnālu ilgstoši selekcionētajai pasugai “samācīti maucīgā mājsaimniece”. Pagājuši 15 gadi, un pavirši pārskrējieni Cibas ierakstiem liecina, ka šis joprojām ir popularākais tēls reproduktīvā vecuma sieviešu vidū. Pārdomas par to, kāpēc postpadomju sievietei tik ļoti pievilcīga šķiet iespēja pašrealizēties tieši kā mājsaimniecei atstāšu citai reizei, lai gan sociologi un antropologi ar to jau pietiekami bieži pieskandinājuši informatīvo telpu.
Tagad mazliet par seksu, kas katras mūsdienīgas dāmas dzīvē ieņem centrālo asi – kā striptīzdejotājas stienis, kā gotiskās katedrāles tornis viduslaiku pilsētā. Raugi, ja tu proti lasīt, mana dārgā, tad vismaz trīs četras reizes nedēļā, ja ne dienā, tev kāda avīzes lappuse vai interneta portāls neuzkrītoši atgādina – sekss ir nepieciešams veselībai! Tas ir ikdienas higiēnas sastāvdaļa, tāpat kā zobu tīrīšana, vingrošana un duša. Nekas - saskaņā ar žurnālu veidotāju un lasītāju priekšstatiem - nav tik nožēlojams, psihiski un fiziski vārguļojošs, kā sieviete, kura spiesta dzīvot bez seksa :viņa ir neirotiska, agresīva, mokās ar miomām un mastopātiju. Viņai ir slikts garastāvokli, slikts raksturs un ierobežota spriestspēja, jo prāts koncentrējas tikai uz TO VIENU. Ja kāda tevi strīdā ir aizkaitinājusi, tad universāla iespēja atriebties un aizvainot ir lepni paziņot, ka tev ir, ar ko gulēt, bet viņai – haha! - nav. Nevienam, protams, vairs nevar būt šaubu, kura te ir pareizi un veselīgi dzīvojoša (neizbēgami tātad arī - domājoša ), bet kura – neirožu un kompleksu mocīta muļķe, kuras argmentiem nevar būt nekāda spēka.
Lai nostiprinātu apkārtējos pārliecību par savu seksualitāti (izrietoši – pareizumu) nepieciešams to pārcelt no intīmās uz publisko dzīvi. Normāla un veselīga mūsdienu sieviete demonstrē savu gribēšanu un varēšanu vēl nedaudz aktīvāk kā riestojoša kaķene. Vienkāršākais, protams, ir laiku pa laikam aizplīvuroti norādīt, ka “naktī negulēju, bet darīju ko labāku” vai “no rīta tiku ļoti labi pamodināta”, bet neuzmanīgākai publikai šādi mājieni var paslīdēt garām, tāpēc, ja nu gluži rudimentāras kautrības atliekas traucē detalizēti aprakstīt procesu, tad vismaz ikdienā regulāri jāpiemin lubrikanti, vibratori, īpaša apakšveļa, dažādu pozu nogurdinātie muskuļi – nu, tā, lai katrs, pat galīgais idiots, saprot - ŠITĀ BEIBE KNIEBJAS! BIEŽI UN VISĀDI!
Ak, jā - tā kā joprojām ļoti dzīvelīgs ir mīts par puritānisko padomju laika dzīvi, “kad seksa nebija”, kas lieliski apvienojas ar dabisko infantilo priekšstatu par vecāku aseksualitāti, liels papildus kārdinājums ir uzsvērt savas seksualitātes aktīvo un daudzpusīgo dabu, lai kādu, vēlams, vecāko paaudzi, šokētu. Šķiet, liela daļa pārstātu mīlēties vai vismaz atteiktos no orālā un anālā seksa, ja no pietiekami drošiem avotiem uzzinātu, ka viņu mātes un garlaicīgās vecās tantes ir darījušas vai, nedoddies, dara to pašu. Jo, ja nav tīksmīgās sajūtas “es kādu pārsteidzu un provocēju! Mani varbūt pat nosauks pa mauku! Yesssss!” zaudē jēgu plātīšanās – un līdz ar to arī pats process. Orgasms galu galā ilgst tikai dažas sekundes, bet līdzpilsoņu reakciju var zelēt dienām un nedēļām. Turklāt katru, kas atļāvies kaut vai pavīpsnāt, var lepni nosaukt par skaudīgu, ja tā ir sieviete – par konkurētnespējīgu UN skaudīgu. Absolūti drošs un uzvaru nesošs gājiens – tāpat kā karaļa neredzamais tērps Andersena pasakā.
Lai novērst baisās aizdomas no sevis, es, protams, tūdaļ piebildīšu, ka man nav ne mazāko iebildumu lasīt cienījamo dāmu piedzīvojumu aprakstus, nē, nē, es negribu nevienu saukt sliktos vārdos. Un labi iemācīts mājsamnieces maucīgums pilnīgi noteikti nav nekas slikts. Tikai amizants, ja to vēro no malas.
Priekā!
  • tik labi pateici!!!
  • Hehhh! ;)
  • Labi rūkts;)
  • Man arī patīk vērot un patīk par to pavīpsnāt. Bet pēdējā laikā es knapi noturoes nekļūt līdzīga un spēlēt līdzi :)
  • Vo! Šo nupat ar sajūsmu izlasīja kā reize psihiski un fiziski vārguļojoša sieviete un Tev lūdz nodot, ka gribēja kaut ko līdzīgu pateikt jau kādu laiciņu;)
    • Man arī jau ilgāku brīdi bija Pārdomas.:) Nu, un vakar, neliegšos, saņēmu ļoti pamatīgu iedvesmas lādiņu.:)
      • tēmu var vēl papildināt ar to, ka arī notiek sacensība - jo, nedo dies, acīmredzami krutākajai kniebējai pretī nostājas cita, kas paģēr, ka dara to VĒL vairāk un VĒL dažādākās pozās!
        ā, un vēl ar to, ka stāstīšana par to, kā un ar ko man BIJA, ir absolūtā mēraukla, ka man tiešām bija, bet tev, tev un tev, kuras nepastāstīja, - gan ne.
        ;))
        • Skumji palūkojos savā cibā un secināju, ka man seksa nekad, nekad nav :( Mīļo Sīrup, ko man tagad darīt?:D
          • sīrups atbild: šodien vēl atpūties, bet no rītdienas ievies sākuma normu - 5 ieraksti dienā, nu tur teiksim, kā vispirms, visa iekš ādām un kniedēm, darīji TO uz mašīnas kapota pagalma vidū ar vienu zēnu, bet pēc tam, tērpusies kā mīlīgs bagzbanijs, pļavā starp bitēm un pienenēm - jau darīji ŠO - un ar citu. (Un lai būtu spraigāk - visus linkus - mīļotajam;)
          • man ar :( vismaz pāris gadus jau :(
  • kas nu ir tas, ir ko tur liegties :D
  • man atkla liekas (varbūt frendliste nav īstā), ka neviens neko tādu neraksta, nu vienīgi esiņa, un tad ar dikti aizplīvuroti :)
    • Ai, nu Tu jau ari lasi gandrīz tikai kaut kādas garlaicīgas vecmeitas kā es.
      Nu, un vēl Esiņu, protams.:)
      • parādi kaut vai dažus īpatņus, kas raksta ! jo man ir atkal otrādi - labprāt palasītos ko dzīvelīgu un reālu un erotiski mājsaimniecisku kofī breikā, visādas abstraktas pārdomas man pie kafijas nelasās un nav vajadzīgas :)
    • nu vai tad cibas frendliste ir vienīgā vieta, kur var novērot kaut kādas sabiedrību raksturojošas parādības?;)
      • man - jā :) kur lai es viņas vēl redzi ! man draugi un kolēģi toč par seksu nerunās, kaut karstā eļļā iemesti :) nu labi, kāda draudzene, kad piedzeras, varbūt kauko pačukstēs
  • es vispār piekrītu, tomēr reizēm sanāk sevi bremzēt un nerunāt par to, kas vienkārši ir, tādā pašā līmenī kā viss pārējais - nerunāt tieši tāpēc, lai kāds to neiztulkotu kā vot šitādu lielīšanos, izrādīšanos, provokāciju.
    • Nerakstīt, ka iegūsti kārtējo augstāko izglītību, apmeklē seminārus un kursus, valodas mācies, ka veselība ir ok, ka patīk gatavot, bērns naktīs lieliski guļ un tam nav nekādu alerģiju, par seksu arī nee, nepiedalīties MAS par svaru, ja auguma parametri ir lieliski (savai vecuma grupai) un nav celulīta, nepiedalīties MAS par karjeru, ja esi ticis augstāk par lietveža/biroja administratora/biroja vadītāja (vai kā nu tur sekretāres sevi tagad dēvē) amatu, ka ir regulārs sekss, ka naudas pietiek, lai pāris reizes gadā aizdotos kkur patālāk, jo Dažs Labs Pilnīgi Noteikti to iztulkos kā lielīšanos.
      Patiesībā pofig - ja man ir foršs sex un nekā cita aktuāla tajā brīdī nav, tad kāpēc man par to nerakstīt?
      Raxtīt kko par kafku (kuru es nekad neesmu lasījusi), filosofiskus apcerējumus, par politiku vai, ja tik daudz smadzeņu kroku nav, vienkārši kādu ļauni apdirst - tas vienmēr topā. :)
      • A vispār - forši uzrakstīts. (ne tādā ziņā, ka piekrītu vai nepiekrītu, bet vnk forši lasās).
      • man liekas, ja raksta savā ž., tad svarīgi ir tikai, KĀ.
        savukārt sarunās, vienalga, virtuālās vai dzīvē, mazliet takta sajūtas par skādi nenāk.
      • Raugi, ir liela un ar neapbruņotu aci pamanāma atšķirība starp ierakstiem, kuros sekss iezīmējas tāpat kā citas ikdienišķas parādības un ierakstiem, kuros tā ir pašapliecināšanās.
        Domāju, ka Tu pati lieliski redzi starpību. Es pat neminēšu šodien jau izdzēsto vai paslēpto vakardienas garadarbu, kur tiešā tekstā bija teikts:"Ja kāda man nepiekrīt un neaplaudē, tad vienīgais iemesls var būt tas, ka viņa nekniebjas tik bieži kā es", bet tas nudien nav vienīgais piemērs.
  • Pagājuši 16 gadi.
  • visu sapratu, izņemot par veļu....
    kāda NAFIG veļa, ja spīd vai pat Jau Notiek sex??.:))))
    • Nu, paga - tas ir viens no variantiem, kā pateikt, ka tev rīt vai šovakar būs afigennais sekss: sabildēt kādus 4 vai 5 veļas gabalus un uztaisīt pollu "Kuru no šiem jūs man ieteiktu uzvilkt pirms gaidāmā afigennā seksa?"
      • tik un tā ņepoņal.:(((
        incanta veļa noder ja "Gribās sexu, bet nav zināms vai šitai rajonā var dabūt"..
        ja ir zināms, ka Sex_Būs, tad veļa (jebkāda) ir tikai traucēklis un visi, kuri piekopj daudz maz regulāru sexu to Labi Zin....
        • Lūk, šo viedokli varēsi izklāstīt nākamreiz, kad kāda uzstāsies ar šādu jautājumu.:)
          • es takš noteikti atkal nepaspēšu uzstāties, jo būšu aizņemta (varbūt pat ar sexu) pa to brīdi kamēr kādai citai tāds jautājums būs aktuāls.:))
  • Začots par lielisko tekstu! Domāju līdzīgi, bet nekad tik labi neuzrakstītu :)
  • Tu kaa vienmeer raksti dieviigi :)
Powered by Sviesta Ciba