A ([info]klusums) rakstīja,
@ 2021-05-14 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es ļoti, ļoti, ļoti gribu kļūt par labu psihoterapeitu. Vēl tāls ceļš ejams. Vēl savi sūdi vācami. Bet vispār sajūta, ka pāri pusei esmu. Es ļoti, ļoti, ļoti gribu kļūt par labu psihoterapeitu.

Viena, no lietām, ko es gribētu izveikt, sataisīt pieejamas cenas kursu "Terapija ir dārga, bet ko es pats varu darīt mājās?", jo ļoti redzu tam nepieciešamību. Būtu škrobīgi, ja kāds šo ideju nozagtu, bet labāk lai tā, nekā nekā! Jau tagad man ir daudz ieteikumu, bet nez cik tas būtu jēdzīgi tagad. Jo viens ir tas, ka nevajag lekt augstāk par savu pakaļu un spējām. Bet varbūt kaut kur ir jāapvieno tās idejas, jo cik tad es ilgi kautrēšos, ja visādi randomi māca kā dzīvot, jo viņiem ir paveicies, bet bieži vien ar kritisko domāšanu ne pārāk. Nu jā, es negribu būt tas, kurš izplata tuftu tikai tāpēc, ka pārliecība ir un kaut kāda personīgā pieredze arī, bet tādas Īstas pieredzes un sajēgas ne.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]inese_tk
2021-05-14 19:15 (saite)
tāda ideja jau notiek https://yourholisticpsychologist.com/
viņas grāmata (un IG konts) ir tiešām ļoti forša

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]klusums
2021-05-15 12:46 (saite)
Ļoti ezotērisku iespaidu atstāj. Pat ja info laba, es zinu, ka šo es dažam labam ieteikt nevaru, jo jebkas, kas kaut norāda uz ezotēriku ir "nē, paldies".

Bet es pati vēl pasekošu līdzi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inese_tk
2021-05-15 16:53 (saite)
To mājas lapu nebiju pati iepriekš skatījusies un tā tiešām izskatās aizdomīgi, bet es sekoju viņai IG un lasu grāmatu un tur neko tādu ezotērisku nejūtu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2021-05-14 21:41 (saite)
Tev taisnība - labākais veids, kā paturēt savu ģeniālo ideju noslēpumā, lai kāds to nepaņem, ir ierakstīt to internetā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]magnolia
2021-05-15 03:50 (saite)
Kuš kuš:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]klusums
2021-05-15 10:19 (saite)
Nav jau tik ģeniāla un noslēpumā negribu paturēt. Laikam palaidi garām piebildi, ka labāk, lai tā tiek īstenota (ne no manas puses) nekā vispār nekā (jo vispār man vēl ir gana jāpaveic, lai būtu pilnvērtīgs psihologs).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?