обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[1. Aug 2013|19:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
cik ilgi jāvāra cūkupupas, ja vāra ar visām pākstīm?
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:1. Augusts 2013 - 19:19
(Link)
pāris stundas
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:1. Augusts 2013 - 19:34
(Link)
traks vai! 40 min, tik sāli jāpieber
[User Picture]
From:[info]jim
Date:1. Augusts 2013 - 19:39
(Link)
40min būtu izlobītas, bez pākstīm
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:1. Augusts 2013 - 19:44
(Link)
jums laikam kaut kādas vecas tās pupas...
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:1. Augusts 2013 - 19:46
(Link)
:D
[User Picture]
From:[info]jim
Date:1. Augusts 2013 - 19:54
(Link)
par resniem nosauca.
[User Picture]
From:[info]jim
Date:1. Augusts 2013 - 19:47
(Link)
varbūt tev kkāda megaplīts :)

p.s. stc, kā jau teicu, šovakar to manu filmu var noskatīties doma dārzā, pēc 23:00, ar kandžu termosā
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:1. Augusts 2013 - 19:52
(Link)
P.S. es pat gatavojos un neesmu aizmirsusi:)
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:1. Augusts 2013 - 21:01
(Link)
Fck...man tukšs termoss un plāns ap 23 jau gulēt. Nu nekas....gan jau es tos jūsu timeplaning izkodīšu!
[User Picture]
From:[info]blond
Date:1. Augusts 2013 - 19:43
(Link)
stunda, pusotra. atkarīgs no pupām. bez pākstīm galīgi nav tā garša, ir vērts paciesties.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:1. Augusts 2013 - 19:57
(Link)
Ok, tad man vēl pusstunda jāpaciešas.
[User Picture]
From:[info]mazaa_mija
Date:1. Augusts 2013 - 20:05
(Link)
opcija ir arī pagaršot
[User Picture]
From:[info]blond
Date:1. Augusts 2013 - 20:18
(Link)
nogaršo!
vai arī, ja tu kādu gaidi, ko gribi uzcienāt ar cūkpupām, vari mierīgi vārīt ātrāk, viņas tai karstajā ūdenī ļoti lēni dziest. un var arī uzsildīt.
From:[info]dzeina
Date:1. Augusts 2013 - 20:12
(Link)
es vāru pat 2, ja ir laiks, tad 3 h - lai miziņas būtu pavisam, pavisam mīkstas.
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:1. Augusts 2013 - 20:16
(Link)
Tu ēd ar visu miziņu?!:)
Es parasti aizkožu pupai dupsi un mutē, ar pirkstiem, izspiežu visu mīkstumu.
From:[info]dzeina
Date:1. Augusts 2013 - 20:41
(Link)
kamēr vēl pati nesāku ķerties pie vārīšanas, tad darīju tāpat, kā tu. Tagad, lai varētu ēst ar mizu, vāru ilgi. Lūk, vakar, piemēram, sataisīju gaileņu mērci ar Provansas garšvielu maisījumu un krējumu, iemaisīju kārtīgi savārītas pupas, pāri vēl pārrīvēju Parmas sieru...
Vai vēl viens šīsvasaras atklājums - karstās, izlobītās pupās iespiest ķiploku, iemaisīt olīveļļu un kādu zilo sieru, un piebērt sakapātu rozmarīnu.

mmm, un šito var izpildīt tikai tad, ja pupas ir novārītas tik ilgi, ka miziņa mīksta.
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:1. Augusts 2013 - 20:12
(Link)
vidēji stunda, vai drusku vairāk. (pats vārīšanās laiks)
Var sākt pagaršot, vai nav jau gatavas, kad pa māju izplatās smarža un pupas katliņa saplakušas.
[User Picture]
From:[info]up
Date:1. Augusts 2013 - 20:31
(Link)
Kamēr mīkstas
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:1. Augusts 2013 - 20:55
(Link)
un ap kuru minūti tad tu sāc apčamdīt?
[User Picture]
From:[info]up
Date:1. Augusts 2013 - 21:19
(Link)
ne ātrāk par stundu
[User Picture]
From:[info]traffico
Date:1. Augusts 2013 - 20:49
(Link)
Man patīk kā pastai "al dente"... tādas mazliet slidenas un pastingru mizu. Tā ka vāru ap stundu.
Bet zorte ar no svara- ir kā ar katupeļiem...
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:1. Augusts 2013 - 20:54
(Link)
tātad, manai gaumei pietiek ar pusotru stundu. tbš, pēc tāda laika pagaršoju, un man garšoja. paldies par padomiem.
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:1. Augusts 2013 - 21:19
(Link)
es aizvakar vārīju 40, bet bija pa ilgi, drusku pašķīda, viņas vēl tagad neesot īsti gatavas
[User Picture]
From:[info]siltavieta
Date:1. Augusts 2013 - 21:22
(Link)
bet jā, es bez mizām ēdu
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:2. Augusts 2013 - 09:32
(Link)
Kad mani laida pie šprices, vārīju līdz stundai. Man, tomēr, patīk ēdiens, kurā var iekosties.