обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[1. Aug 2013|19:19]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]auksts_entelekt
Date:1. Augusts 2013 - 20:16
(Link)
Tu ēd ar visu miziņu?!:)
Es parasti aizkožu pupai dupsi un mutē, ar pirkstiem, izspiežu visu mīkstumu.
From:[info]dzeina
Date:1. Augusts 2013 - 20:41
(Link)
kamēr vēl pati nesāku ķerties pie vārīšanas, tad darīju tāpat, kā tu. Tagad, lai varētu ēst ar mizu, vāru ilgi. Lūk, vakar, piemēram, sataisīju gaileņu mērci ar Provansas garšvielu maisījumu un krējumu, iemaisīju kārtīgi savārītas pupas, pāri vēl pārrīvēju Parmas sieru...
Vai vēl viens šīsvasaras atklājums - karstās, izlobītās pupās iespiest ķiploku, iemaisīt olīveļļu un kādu zilo sieru, un piebērt sakapātu rozmarīnu.

mmm, un šito var izpildīt tikai tad, ja pupas ir novārītas tik ilgi, ka miziņa mīksta.