traks vai! 40 min, tik sāli jāpieber
| From: | jim |
Date: | 1. Augusts 2013 - 19:39 |
---|
| | | (Link) |
|
40min būtu izlobītas, bez pākstīm
jums laikam kaut kādas vecas tās pupas...
| From: | jim |
Date: | 1. Augusts 2013 - 19:54 |
---|
| | | (Link) |
|
par resniem nosauca.
| From: | jim |
Date: | 1. Augusts 2013 - 19:47 |
---|
| | | (Link) |
|
varbūt tev kkāda megaplīts :)
p.s. stc, kā jau teicu, šovakar to manu filmu var noskatīties doma dārzā, pēc 23:00, ar kandžu termosā
P.S. es pat gatavojos un neesmu aizmirsusi:)
Fck...man tukšs termoss un plāns ap 23 jau gulēt. Nu nekas....gan jau es tos jūsu timeplaning izkodīšu!
| From: | blond |
Date: | 1. Augusts 2013 - 19:43 |
---|
| | | (Link) |
|
stunda, pusotra. atkarīgs no pupām. bez pākstīm galīgi nav tā garša, ir vērts paciesties.
Ok, tad man vēl pusstunda jāpaciešas.
| From: | blond |
Date: | 1. Augusts 2013 - 20:18 |
---|
| | | (Link) |
|
nogaršo! vai arī, ja tu kādu gaidi, ko gribi uzcienāt ar cūkpupām, vari mierīgi vārīt ātrāk, viņas tai karstajā ūdenī ļoti lēni dziest. un var arī uzsildīt.
es vāru pat 2, ja ir laiks, tad 3 h - lai miziņas būtu pavisam, pavisam mīkstas.
Tu ēd ar visu miziņu?!:) Es parasti aizkožu pupai dupsi un mutē, ar pirkstiem, izspiežu visu mīkstumu.
kamēr vēl pati nesāku ķerties pie vārīšanas, tad darīju tāpat, kā tu. Tagad, lai varētu ēst ar mizu, vāru ilgi. Lūk, vakar, piemēram, sataisīju gaileņu mērci ar Provansas garšvielu maisījumu un krējumu, iemaisīju kārtīgi savārītas pupas, pāri vēl pārrīvēju Parmas sieru... Vai vēl viens šīsvasaras atklājums - karstās, izlobītās pupās iespiest ķiploku, iemaisīt olīveļļu un kādu zilo sieru, un piebērt sakapātu rozmarīnu.
mmm, un šito var izpildīt tikai tad, ja pupas ir novārītas tik ilgi, ka miziņa mīksta.
vidēji stunda, vai drusku vairāk. (pats vārīšanās laiks) Var sākt pagaršot, vai nav jau gatavas, kad pa māju izplatās smarža un pupas katliņa saplakušas.
| From: | up |
Date: | 1. Augusts 2013 - 20:31 |
---|
| | | (Link) |
|
Kamēr mīkstas
un ap kuru minūti tad tu sāc apčamdīt?
| From: | up |
Date: | 1. Augusts 2013 - 21:19 |
---|
| | | (Link) |
|
ne ātrāk par stundu
Man patīk kā pastai "al dente"... tādas mazliet slidenas un pastingru mizu. Tā ka vāru ap stundu. Bet zorte ar no svara- ir kā ar katupeļiem...
tātad, manai gaumei pietiek ar pusotru stundu. tbš, pēc tāda laika pagaršoju, un man garšoja. paldies par padomiem.
es aizvakar vārīju 40, bet bija pa ilgi, drusku pašķīda, viņas vēl tagad neesot īsti gatavas
Kad mani laida pie šprices, vārīju līdz stundai. Man, tomēr, patīk ēdiens, kurā var iekosties. |