|
[3. Feb 2013|15:12] |
interesanti, cik ilgi saldētavā drīkst glabāt buljonu, tipa cepešsulu, kas palika pāri no liellopa? |
|
|
Comments: |
| From: | _re_ |
Date: | 3. Februāris 2013 - 15:20 |
---|
| | | (Link) |
|
forevā end evā
/kamēr nesāk smirdēt pēc saldētām zivīm
ja tā ir tava saldētava, tad tiešām, cik vien vēlies. jautājums, ko pēc tam ar to buljonu dara
| From: | blond |
Date: | 3. Februāris 2013 - 15:48 |
---|
| | | (Link) |
|
var glabāt mūžību. vienīgi, nez, ja tai cepešsulā nav asiņu... lai gan jēlu gaļu tak arī var turēt gadiem.un tas jau baigi normāli, čakli cilvēki speciāli to dara, lai nebūtu jālieto visādi kubiņi ātrajām zupām - uzvāra milzu katlu ar buljonu (vistu, liellopu) un porcijās sasaldē.
man liekas, tur nekādu asiņu nav. bija tāda jauka suliņa.
un kas notiek pēc trīs mēnešiem, pats determinējas, paraujot līdi pusi saldētavas, vai?
sāk kūdīt citus saldētavas biedrus uz bēgšanu. garlaicīgi citādāk.
Ilgi, ar noteikumu, ka tu viņu pa vidam kkad neatlaidini un nesaldē atkal. Otrreiz saldēts pārtikā neiesakāms, tā teica pārtikas tehnoloģe.
nē. nav laidināts, stāv mierā un sasalumā.
kamēr apnīk. Ar laiku garšas īpašības mainās/zūd, bet, kad nav ko ēst, tad po*. mūsgalā, kad kkas tml notiek, nerakstīta vienošanās ir pa gadu likvidēt (vai arī nolikt kā ziedojumu bomžu takās)
aha. nē, gadu nemarinēšu.
mūžīgajā sasalumā svaigi saldēti mamuti glabājas pat vairākus gadu tūkstošus!
kāds viņu ir mēģinājis ēst arī?
Benders vienā Futūrāmā mēģināja. Līla bija sajūsmā. | |