обои - [entries|archive|friends|userinfo]
Scandalo Calmo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| fffff pajautā komenti jauns labot secondhand vissvienā ]

[4. Aug 2011|09:35]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
vakar, pārlūkojot nenoskatīto filmu mapi, cita starpā atvēru vienu ungāru opusu vietā, kur kombains nesteidzīgi braukā pa druvu, pa garu krānu kravas mašīnā birst graudi. tb, tas, ka es te pa laikam ņaudu latus, ka sūdīgi, nav jau no tā, ka man nepatiktu, piemēram, tas, ko es daru. drīzāk ir tā, ka es mūždien izvēlos kaut kādas nodarbes, kas nemitīgi grauj manu pašapziņu, signalizējot kaut ko tādu, laik, jū ār dūing it vrong, mait.
piemēram, kombainieris, vai ne, ielien savā kabīnē un rūpīgi stūrē gar nopļauto līniju ar gudru prātu, ka viss tīrums tiek izbraukāts, visa labība savākta, ka graudi trāpa kravas kastē, nevis izbirst pa lauku. kaut kad atbrauc jānis dimants, panorāma, sāk kaut ko bezdēt par druvu kuģiem un mūsu zeltu, bet tu tik atrauc, nu.. vārpas kā vāles, gāzīs nost, nav ko tur runāt, lien atpakaļ kabīnē, domādams par šitiem bezdētājiem kā par vieglās furnitūras deflorētājiem, un tik turpini kontemplēt par ģeometriskām kategorijām no saviem kabīnes augstumiem. darbs saprotams, derīgs, cilvēki ciena un runā dzejā. kolhozs piešķir moskviču.
Linksamēramies

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:4. Augusts 2011 - 09:55
(Link)
furnitūras deflorētāji, lol, šitas ir gadsimta vārdu savienojums!!! furnitūras deflorētāji
From:[info]kinskis
Date:4. Augusts 2011 - 09:59
(Link)
nav mans, atzīšos, vakar kaut kur drlistē izlasīju. ja atcerētos, kur tieši, minētu autooru. (autoors, proms, var pats pieteikties)
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:4. Augusts 2011 - 10:07
(Link)
Tas bija pie džima, kur visi domāja dažādus alternatīvus goda nosaukumus.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:4. Augusts 2011 - 10:13
(Link)
es tai diskusijai sekoju, kamēr vēl bija perforētājs, deflorētājs tad tur ir iezadzies jau pēc manas acīgās acs. Lai gan perforācija un deflorācija nav pārak tālu viens no otra :D
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:4. Augusts 2011 - 10:06
(Link)
em, iespējams, Oņegin, tas ir tāds periods dzīvē, kad gribas darīt kaut ko īstu un kaut vai ar rokām, nu tur maizi cept, glābt naftā samirkušus putnus, pierunāt pāroties lielās pandas. :)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:4. Augusts 2011 - 13:54
(Link)
cilvēks darba ziņā var justies laimīgs vienīgi uzturoties pie savu spēju robežas. katram savs darbiņš. ar to vajadzētu rēķināties kā ar absolūtu aksiomu, strādājot pie projekta "laimīga dzīve". (to es no Heidegera)
From:[info]komeeta_naak
Date:4. Augusts 2011 - 18:58
(Link)
kombainos ir ļoti lieliski. ja ir kondicionieris. baigā ramaņķika.
From:[info]maria
Date:5. Augusts 2011 - 17:57
(Link)
Oi, šitās ir foršas atklāsmes pie pilnīgi nevainīgām un neko nenojautošām situācijām. Man vienreiz tāda uznāca mācoties franču piederības locījumu savienojumā la femme du boulanger/maiznieka sieva. Bet tāda franču maiznieka, bagetes, pilsētiņas ļaudis nāk pie tevis iepirkties, tu ar viņiem tērgā un omulīgi tirgojies. Nekādu eksistenciālo grēmu, ne sarežģītības, tikai apaļas bulciņas un miltos apbaltējusi dzīve. Tobrīd tā likās tik iekārojama realitāte. Un tā frāze kā tādas durvis uz citu pasauli. Jocīga būšana. Tāpat kā ar tiem druvu kuģiem.
Tak tad man kāda draudzene apgaismoja, cikos maizniekam ir jāceļas, kā pa nakti mīklu jāmīca utt, tāda smaga eksistence. Vot tev i romantika un franču vieglā maiznīcas smarža.
[User Picture]
From:[info]barbala
Date:8. Augusts 2011 - 12:56
(Link)
Jā, jā, normāls "pilsētas smalkgaldiņu urbēju" splīns, sapnis par kombainu, lūšu kopšanu vai kūdras purvu vadīšanu. Pazīstami. Tomēr, ja katris sev pavaicā, vai tiešām sēdot kombainā, barojot lūsi vai vadot kūdru būtu mazāk, eksjuz mai frenč, sapistas smadzenes un vai galvaspilsētas smalkgaldiņš ir iemesls galvas smadzeņu florām, vai arī, lets face it, tā- smadzeņu flora - ir no kombainiem un galdiņiem neatkarīgi apstākļi, kurus var (mēģināt/gribēt/tiekties) nepieļaut.