L ([info]kbrgs_) rakstīja,
@ 2015-07-22 22:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
My wedding was perfect – and I was fat as hell the whole time
vēl lielisks un ļoti personīgs stāsts par sievieti, kura atsacījās pakļauties "standartiem" savā kāzu dienā. Cilvēkiem, kuri nodarbojas ar body-shaming, fat-shaming, utt...


http://www.theguardian.com/lifeandstyle/2015/jul/21/my-wedding-perfect-fat-woman?CMP=share_btn_fb


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2015-07-23 06:16 (saite)
Galvenais neiekrist otrā galējībā, kur tupa rīt visu, kas nekustas pilnīgā pofigā par veselību, kuru sāk ietekmēt pārlieku lielais svars un paziņot, ka tas arī ir skaisti un tā ir nepakļaušanās standartiem. Arī tas nav atbalstāms role model.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kbrgs_
2015-07-23 06:30 (saite)
protams! veselā miesā vesels gars - bet izpratne par to, kas ir vesela miesa - lai paliek ārstu un zinātnieku, nevis tabloīdu ziņā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2015-07-23 09:21 (saite)
Ļoti iedvesmojoši :)

(Atbildēt uz šo)


[info]sara
2015-07-23 10:50 (saite)
nu, ja godigi tad pabriesmiga, un es domaju, ka risjana ( drosi vien fast food), tada easy attiasnosanas! bet respect, ka pasai pofig un nedzivo kompleksos- tas gan !

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]teja
2015-07-23 14:07 (saite)
Pabriesmīga salīdzinājumā ar ko?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sara
2015-07-23 16:32 (saite)
Ar Angeline Jolie, protams!

Bet nu es neuzskatu, ka rīšana un resns ķermenis, ir kaut kas ar, ko jālepojas. Drīzāk tas parāda rakstura vājumu un attaisnošanos. Bet, uzskatu, ka problēma pat nav taukos- bet attieksmē. Man draudzene LV- perfekta- blonda, garas kājas, smuki pupi uztaisīti, brendi- skaista sieviete- vīrieši skrien pakaļ - un tāpat jūtās resna- iet uz sporta zāli katru dienu! Domāju, ka tā apalīte iekšēji jūtās harmoniskāk nekā mana druška- jo pieņem to savu kūtrumu neko nemainīt un rīt, līdz ar to jūtas ok! Bet, ne par to stāsts- es saprotu, ka kbrgs iestājās par visiem slimajiem, bezpalīdzīgajiem un citādajiem etc. Kas ir simpātiski- auzstāv gan gejus, gan resnos, gan anoreksiķus- nu tas no pozīcihas- pareizi. Nezinu, man savukārt, pilnīgīgi vienalga resns vai kāds- ja pats jūtas ok ir ok. Man nepatīk tā publiskā uzplīšanās ar savām vājībām- seksuālām, rīšanas... Mani vairāk, lūk fascinē tādi cilvēki ka Dana Reizniece- Ozola- audzina bērnus, ir sieva, ministre- lūk, tas ir kaut kas mīlīgs vai Gavare- fantastiska sieviete- audzina tik daudz bērnu, smyki izskatās, kopj sevi- par to būtu jā iepriecājās- ne par resnulēm, kas pasniedz savas vājības kā kaut ko izcilu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smejmoon
2015-07-23 16:44 (saite)
intersanti, ka ir vīrieši, kuri pa kluso kniebj resnās meičas un par to publiski kaunās. nez kas tie par standartiem? es sieviešu žurnālus nelasu, bet UK tak standarts pēc bmi rādītājiem ir neveselīgi resni cilvēki? vismaz bbc tā saka. latvija vēl kaut kā turās.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?