Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-07-04 02:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tic-
Ir sievietes un arii religgiski puishi, kuri gaida un nodarbojas ar seksu tikai peec kaazaam. Taa nu ir katra pasha dariishana, bet liekas ka tur var sanaakt taada neliela aplauzshanaas, tad ja izraadas ka tas ar ko tu aprecies nav iistais un peec gadiem diviem, trijiem, pieciem, desmit tu no vinna shkkiries. un ko taalaak tie cilveeki domaa? Cerams ka ja taa gadaas, tad vinni vismaz shkkiras tad kad vairs nevar dziivot kopaa, nevis turpina mociit viens otru...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]honeybee
2003-07-04 08:17 (saite)
domā, seksam attiecībās ir tik liela nozīme?
domā, ka iebāšanas-izvilkšanas aktam seksā ir tik liela nozīme?
vēl jo vairāk tad, ja abi ir pilnīgi iesācēji - objektīvi spriest par to, kāds otrs ir gultā, viņi tāpat nevarētu. un vispār - kaut kāda "objektivitāte" spriedumos par seksuālo saderību parādās pēc krietni ilga laika, kad parādās zināma rutīna un arī savstarpēja pielāgošanās. bet gadiem ilgi gulēt kopā pirms kāzām - kas teorētiski ir labākais variants - padara pašas kāzas par diezgan bezjēdzīgu pasākumu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-07-04 08:38 (saite)
Nu, taapeec jau arii cilveeki precas arvien mazaak..

Es teiktu, ka seksam ir diezgan liela noziime, un es neriskeetu preceeties, nezinot, ka shajaa jomaa ir vismaz kaut kaada saskanja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kas
2003-07-04 17:42 (saite)
Es sheit kaa reiz nerunaaju par saderiibu seksaa, bet par to ka ir dzirdeets ka cilveeks kursh gaida "savu vieniigo" iedomaajas ka vinjsh ar vinnu nodziivos kopaa visu muzzu kopaa. Bet taa jau ir tikai iluuzija kuru varbuut izdodas vai varbuut neizdodas realizeet. Un ko shis cilveeks domaa tad kad vairs nav iespeejams dziivot kopaa un ir jaashkkiras, kaada jeega bija gaidiit?...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2003-07-04 08:39 (saite)
Shkjirties, btw, ir daargaak nekaa preceeties ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-04 17:43 (saite)
Prieksh mantas dalliishanas jau ir lauliibas liigumus! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-07-04 20:18 (saite)
Nee, es valsts utt nodevu zinjaa domaaju. Cik zinu, tad pasaakums esot diezgan sarezhgjiits un daargaaks par lauliibaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-04 20:23 (saite)
hm... nujaa - pavisam neko par to nezinu. Uzraksti cenas! ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2003-07-04 20:25 (saite)
Nezinu :( Viena koleegje-jurisprudencei tuvu staavosha persona nesen par to taa vispaariigi spriedeleeja, ar to arii manas zinaashanas shajaa jomaa izsmeljas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-07-04 09:08 (saite)
Nu, man liekas, ka agraakos laikos preceejaas praktisku apsveerumu deelj - lai buutu gjimene, kas nodrosina abpuseeji izdeviigu dariijumu - viirs nodrosina sievu materiaali, bet sieva apmazgaa, pabaro viiru + veel vinjam dzemdee beernus. Un bija svariigi, lai sieviete dzemdeetu tiesi saa viiries beernus, lai turpinaatos dzimta. Taapeec no sievas protams tika prasiita absoluuta uzticiiba + nevainiiba liidz kaazaam. Par viiriesa gaitaam sai zinjaa neviens neuztraaucaas. No sii izriet, ka, ja viirs nebija lauliibaa apmierinaats, vinjs vairaak vai mazaak mieriigi "staigaaja apkaart", bet sieviete, nu... Visaadi jau noteikti i tad gadiijaas.
Muusdienaas muusu kuultuuraa un ekonomiskajaa situaacijaaa gjimenes tradicionaalaas pamatfunkcijas kaa taadas ir zudusas vai pamazaam izzuud. + cilveeki ljoti koncentreejas uz savu ES. + ir izgudrots jauns vaardinjs - LAIME. Un nu visi meklee to laimi, lai laimiigs buutu ES. Kaa un kur nu sanaak. Arii sekssaa, lauliibaa, gjimenee.
Ko es ar to visu gribeeju pateikt??
Tikai to, ka tradiicijas izzuud. Un es juutos nedrosi sai pasaulee, kur "vari buut viss, kas vien veelies!", kur var ne ar ko nereekjinaaties, piepildot savas velmes, bet tajaa pasaa laikaa ir tik daudz ierobezojumu (kaut vai gjeerbsanaas peec etikjetes augstaako amatu darbiniekiem).
Mees jau dziivojam naakotnee, bet veel neesam formuleejusi kaadiem mums jaaizskataas sai naakotnee.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-04 22:42 (saite)
Nu, man liekas, ka agraakos laikos preceejaas praktisku apsveerumu deelj
Es atceros ka tu k-kur teici ka tie praktiskie preceetaaji varbuut nav nemaz ne vainas, man ir gruuti teikt, un runaat par to buutu vispaarinaat, bet nu padomaa par ideju buut kopaa ar kaadu tikai mantas peec, kur tev izskats nepatiik... k-kaa jokaini, ir jau daudzi kuri ir kaari uz mantu, es uz taadu neparakstiitos pat ja buutu taada iespeeja. Senos laikos varbuut arii bija cilts turpinaashana svariigaaka pasham par sevi, kaa tu sheit saki... :) Bet pashreiz tas man liekas nav relevanti.

Bet mans posts radaas no domas ka vakar pa tv redzeeju ka meitene nenodarbojas ar seksu, vinnai ir 25 gadi, un vinna saka ka grib vispirms satikt cilveeku ar kuru vinna visu muuzzu buus kopaa. Vispirms laikam vinnai vajadzeetu saakt ar gaishregga speeju izkopshanu sevii... ;)
Un ja gadiijumaa nesanaak kopaa, vai tad nesanaak neliela aplauzshanaas arii par to Gaidiishanu?..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2003-07-05 10:55 (saite)
Liela aplauzsanaaas ar Gaidiisanu.... :)))
Nu, nezinu, man liekas, cilveeks, mirstot, var justies aplauzies par visu ko, par to, ka nav preceejies, par to, ka ir preceejies, par to, ka ir beerni (taadi!), par to, ka nav beernu, par to, ka nav padariits tas un tas utt.
Taapeec - galvenais ir justies labi taa kaa ir,nevis izvirziit prasiibas. Taa ir taa iekseejaas laimes filozofija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ieva
2003-07-04 11:40 (saite)
mjā, es kaut kā vakar par +- to pašu iedomājos un, zini, beigu beigās es piekrītu padomam "pirms precies, noskaiti līdz 10".
Un tas, kā es uztveru laulību, varētu būt salīdzināms apmēram tāpat kā laiks- chronus jeb cilvēku laiks un cairus jeb Dieva laiks, tāpat manuprāt ir cilvēku situācijas un Dieva situācijas. Bet cilvēks tiešām ir tendēts uz sevi, pirmkārt uz savu vēlmju apmierināšanu un no tā arī izriet bieži pieļautā kļūda vēlemo pieņemot par patieso, proti, jaucot abas situācijas, un ja laulība ir šādas kļūdas rezultāts vai kaut kāds kompromiss starp to, ko tu vēlies, un to, ko reāli vari dabūt... Spried pats.

(Atbildēt uz šo)


[info]sunday
2003-07-07 16:44 (saite)
vakar lasiiju diskusiju par ticiibu. tur izskaneeja taada doma, ka Dievs jau zina ar ko tu appreceesies. un ja ir sex pirms kaazaam tu itkaa piekraap sev nolemto.
iisteniibaa, ja ticiigie ir abi, tad viniem tas vareetu pilniibaa izdoties. jo vini tic tam, ka vini viens otram ir nolemti, un censhas cik speej lai saglabaatu. varbuut arii taa nav, es tikai spriedeleeju..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kas
2003-07-07 17:01 (saite)
tur izskaneeja taada doma, ka Dievs jau zina ar ko tu appreceesies.
Eh ko tik cilveeki neizdomaa. :)) Nez vai vispaar ir k-kas taads ko nevareetu dievam piedeeveet, laikam tajaa abc masu ticiibaa viss ir tikai vai nu dievs vai saatans. ah cik jauki vienkaarshs iedaliijums! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?