Kaspars ([info]kas) rakstīja,
@ 2003-07-04 02:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tic-
Ir sievietes un arii religgiski puishi, kuri gaida un nodarbojas ar seksu tikai peec kaazaam. Taa nu ir katra pasha dariishana, bet liekas ka tur var sanaakt taada neliela aplauzshanaas, tad ja izraadas ka tas ar ko tu aprecies nav iistais un peec gadiem diviem, trijiem, pieciem, desmit tu no vinna shkkiries. un ko taalaak tie cilveeki domaa? Cerams ka ja taa gadaas, tad vinni vismaz shkkiras tad kad vairs nevar dziivot kopaa, nevis turpina mociit viens otru...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieva
2003-07-04 11:40 (saite)
mjā, es kaut kā vakar par +- to pašu iedomājos un, zini, beigu beigās es piekrītu padomam "pirms precies, noskaiti līdz 10".
Un tas, kā es uztveru laulību, varētu būt salīdzināms apmēram tāpat kā laiks- chronus jeb cilvēku laiks un cairus jeb Dieva laiks, tāpat manuprāt ir cilvēku situācijas un Dieva situācijas. Bet cilvēks tiešām ir tendēts uz sevi, pirmkārt uz savu vēlmju apmierināšanu un no tā arī izriet bieži pieļautā kļūda vēlemo pieņemot par patieso, proti, jaucot abas situācijas, un ja laulība ir šādas kļūdas rezultāts vai kaut kāds kompromiss starp to, ko tu vēlies, un to, ko reāli vari dabūt... Spried pats.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?