this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-03-24 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pēdas tiešām sāp, prikiņ.
Mūzika:vešmašīna vairo troksni pasaulē
Entry tags:dzer, gig, prah, travel

cilvēki, kas atbrauc no Berlīnes, no stacijas aiziet uzreiz 7 km pastaigā līdz vienam tiltam. aizbrauc katrs savās mājās ar tramvaju. pakasa katrs savus kaķīšus. un kopīgi dodas uz nākamo konci.

te tāda Žižkovska Noc pasākums uz trīs naktīm, ja. tur visādas grupas spēlē. hoho. mēs noskatījām, ka tur Kalle un Katarzia spēlēs piektdienā. sarosījāmies, ka jāiet. diemžēl vēlāk (pēc biļešu iegādes) uzzinājām, ka Kalle un Katarzia spēlē vienlaicīgi. eh. izvēlējāmies Kalli tomēr. jo nu, Kalle!

Kalle bija atnākuši ar veselu šito te. akustisko ansambli. dziesmas joprojām sirdi plosošas un rauj iekšas uz āru, tas viss. papildus tie visi čīgātāji un sitēji un kas tik ne. tas viss bija mind blowing exp. kaut arī nogurums un sanīkums, ļ kvalitatīvi uzdepresējām tajā visā. visu atzīstu, neko nenožēloju. Kalles pamatsastāvs gan joprojām ir totāli kautrīgākie mūziķi ever. kad viņi dara mūziku, tikmēr tiešām skaties uz viņiem kā raw souls. bet, kad dziesma beidzas, iestājas klusums, visi applaudē, tad šie cilvēki redzami nezina, kur likties. tāpēc drošības pēc ķeras pie nākamās dziesmas. skaisti, sirdi plosoši skaisti.

pēc tam tika nolemts, ka centrā piektdienas vakarā būs ellīte un brauksim atpakaļ uz SpB. emm. uz SpB bija atnākuši visi. Visi! atradām pēdējās divas brīvās vietas visā barčikā. un vēlāk notika šis:

kaķ un VZ pīpē pie SpB un dzied Patata Puta.
čuvaks: do you speak English?
VZ: I'm sorry, I don't
čuvaks: oh, I thought.. nevermind.
VZ: no worries.
čuvaks čehiski pajautā, vai mēs runājam čehiski
VZ čehiski saka, ka nu nē
iznāk čuvaks2, čehiski apsveicinās ar VZ un kaķ, kaut ko čehiski parunājam.
čuvaks2 (čehiski čuvakam1): šis ir mans labs draugs **rāda uz VZ**
čuvaks1 (čehiski): jā, mēs pazīstami!

end of day bilance: 11.5 km, ja tic manam Health appam.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?