this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-11-27 15:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:sanervozējies, gribas rīkoties
Mūzika:-
Entry tags:espana, moving, nauda, sapn, uk

parunājot ar Skaisto kaut kā attapos, ka tiešām. tiešām jāsāk jau kaut kā organizēties un plānot tā vākšanās prom no uk. jo nu, tas tev nav aizbraukt uz pāris nedēļām patusēt. tur tik daudz visa kā risināma. tik daudz jautājumu. tik daudz pārdomu. finanses, darbi, kaķis, mantas...

vēl ir jāatrisina arī jautājums par to, uz kurieni tad vākties. sajūtu ziņā plāns A it kā ir Spānija. plāns A.1 - Madride, A.2 - Malaga. bet ir arī plāni B un C. un tie plāni ir numurēti pat nevis sākot ar gribētāko, bet drīzāk tādā kā hronoloģiskā secībā par to, kad šīs idejas radās. protams, var pārvākties uz Madridi un, kad tur apnīkst, pārvākties kaut kur citur. nav jau tā, ka tas tagad uz forever būs. bet nu, pārvākties uz citu valsti, pamest iekārtoto dzīvi, tas ir strjomīgi. bailes ir stindzinošas brīžiem. tomēr, vēlme ir lielāka par tām. un, ja gribas tā puslīdz sekjūri, tad ir tomēr gan jāatkratās no finansiālajām saistībām šeit, gan jāsakrāj nauda priekš iesākuma tur. un tad jāatceras par tām finansiālajām sasitībām, no kurām nevar atkratīties vēl tuvākos 13 gadus vismaz. uhtī.

sapnī sēdēju saules pielietā fucking parciņā un dzēru to garšīgo Portugāles vīnu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kisswithafist
2017-11-27 17:52 (saite)
hm, bet nav jau tā, ka pirmo reizi, ne?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-11-27 18:02 (saite)
nu. šitā būs otrā. un ļoti gribētos sagatavoties labāk nekā sanāca uz pirmo :D un tās bailes šoreiz pat ir lielākas nekā bija tad.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kisswithafist
2017-11-27 18:03 (saite)
Ai, vienmēr takš var atvākties atpakaļ :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-11-27 18:19 (saite)
atpakaļ uz kurieni? es neredzu tādu "atpakaļ", nav tā, ka mani kaut kas baigi te atpakaļ gaidīs viss tāds sakārtots, kur ielekt un izlikties, ka nananā, viss norm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?