this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-11-14 19:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:biš pavēsi visp
Mūzika:P.Cūk
Entry tags:dzer, gig, link, photo, prah

vispirms visu laiku aizmirstu, ka jāieraksta, ka VZ vispār tagad teorētiski zina, kā izdarīt atkal - novilkt kedu ar čemodānu. es tā īsti pati nezinu, jo gāju un skatījos uz priekšu. bet VZ vilka čemodānu un novilka man kedu.

nu, bet vispār te par to, ka weekends bija epic. vienkārši epic.

vispirms kaut kā tur tā Prk ieradās un tā un šitā sestdien izstaigājāmies pa nopietno. kā pieaugušie. uz brīdi pat bija augusts un silti. tad, kad vairs nebija, tad ļoti epic arī iedzērām.

bet svētdien bija agri jāceļas. un pilnīgā bezsejā braukt fotkāt.. well, manu bezseju. protams, ka četrkārtīgs glitteru feispalms ir pareizais veids kā iesildīties pēc RL domām. pēc tam, paliekot divatā, RL izvilka no manis pat kaut kādu emociju. tā arī nesapratu, kādu tieši, jo nu tak tās nepazīstu. un tad mūs.. ē. nosēdināja uz sofas, jo nu, rekur viss norm. atskatoties uz to vēlāk, secināju, ka vispār kaut ko par dienas normālību liecina tas, ja fotkās es esmu visnormālākā. ja jums interesē kā ir būt govij, tad ejiet te pie VZ. jāsaka, ka manas attiecības ar VZ un Prk nekad vairs nebūs tādas, kādas tās bija. also, glitteri.

tagad tā domāju, ka par Archive gigu gan rakstīšu kaut kad atsevišķi un pēc nelielām pārdomām. jo, aizgāju uz gigu ar to nezināmo emociju un aizgāju totālā astrālā.

vakar jau arī mazliet iedzērām, jo Prk sākumā teica, ka nedzers vispār, tad, ka tikai drusku, tad tikai līdz pusnaktij un tad jau ap diviem mūs meta no bāra ārā.
telepurķī stāv vakardienas one-liners:
- totāli ienīstu dzīvi un visu ēdienu tajā. - jo nu, kāpēc ne?
- es biežāk aizmirstu nekā aizdomājos. - tas par to, ka Prk uzlicis, lai telepurķis nelockojas pie bezdarbības.

vispār ļoti lepojos ar cibas festivāliem. bet nu, jāiet dzert.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2017-11-14 21:43 (saite)
Honk

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakjux
2017-11-14 21:46 (saite)
Numb

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?