this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2017-10-14 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:dzīvespriecīgi visu ienīstu
Mūzika:EMA - I Wanna Destroy
Entry tags:dzer, gig, prah, relat

nu lūk, mums te ir reverse on tour nedēļa. bet nu. uhtī.

Zrní gigs bija kļovijs. tur bija emocija, viņi baigi draivīgie. un tas .NET errors tiešām sajūsmināja, žēl, ka neattapos nobildēt. tur bija tiešām mazais burbulis un viss aizmirsies. bet nu, ir tomēr biš dīvaini klausīties grupu, kuras tekstus vispār nesaproti. ā, tak vijoļnieks clearly skatās Elisa viģikus un mācās, kā tur to elles pasākumu uztaisīt. pēc tam bijām piestājuši pie Jiržika, kur mums tā piesolīja, ka sestdien būs tatru tēja, despite tam, ka piegādātājiem nav, ka šodienas vakara plāns ir skaidrs.

bet vakar. wow, vakar aizgājām uz EMA konci. feisbukā nevienam pašam tas nepatīk, un velti, ja kas! apmēram 50 cilvēku. pie bungām sēdēja ļoti forša sieviete. multiinstrumentālais čuvaks arī kalbasīja. un pati EMA, protams, izšāva man smadzenes. vienā brīdī pagriezos pret VZ un teicu, ka she is future Mrs Kaķ. pēc koncerta vēlreiz griezos pie VZ ar jautājumu: "Can we take her home with us?" VZ teica, ka drīkstu, bet nu. nu jā. noķēru ahujenno emociju, draivu un vispār aizgāju astrālā. nu tā, ka nopirku t-kreklu, kuru nekad nevilkšu, bet toties it's signed! (un pie 33 Nihilistic and Female radās sajūta, ka she's my spirit animal.)

bet tagad laikam lēnām jāsāk mosties un rosīties, jo nu, Annija brauks man pakaļ un vedīs kaut kur ar viņu ēst vafļas un spēlēt 7 Wonders.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?